Lach

Lach.nl is een vrij nieuwe datingsite (opgericht ergens in 2014) welke zich volledig richt op de ruim 5 miljoen 45 plussers in Nederland. Lach is onder andere bekend van tv en radio. Lach heeft naar eigen zeggen ruim 16.000 actieve leden op haar website.

Lach: Nieuwe vrienden is nieuw plezier!

  • 45plus datingsite
  • Concurreert met 50plusmatch en vijftigplusdating.nl
  • Bekend van TV
  • Lach organiseert leuke uitstapjes
  • Gratis aanmelden en 3 dagen kosteloos abonnement
  • Je gegevens en anonimiteit zijn volkomen veilig!

Lach.nl

Profielen op Lach.nl

Je kunt je inschrijven als je een relatie zoekt, maar bent ook welkom als je 50plussers met dezelfde interesses wilt vinden. Het is dan ook niet alleen een datingsite. Na het aanmaken van je profiel mag je drie dagen lang gebruik maken van alle betaalde functies van deze dating site. Na de kennismakingsperiode kun je beslissen of je een betaald abonnement neemt. Zie onder voor de kosten. Bezoek Lach.nl

In je profiel kun je meerdere foto’s plaatsen. Geef ook duidelijk aan waar je naar op zoek bent. De meeste leden zijn 45+ a 50+. Het systeem geeft aan wie je vier beste matches zijn, maar je kunt zelf ook zoeken. Op de site is te lezen dat bijna 50% een vriendschap of relatie aan Lach over houdt. Deze relatie-site heeft overigens geen dating-app.

Dating voor 45 plussers

Lach.nl vindt het belangrijk dat iedereen online kan daten, daarom hebben ze de website zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk gehouden zodat iedereen er makkelijk gebruik van kan maken. Elk nieuw lid krijgt tevens 3 dagen een Full Membership zodat men kan kijken of de site geschikt is voor hem of haar.

Lach: kosten abonnement

  • 1 maand €24,95
  • 3 maanden €14,95 per maand
  • 6 maanden €9,95 per maand
  • 1 jaar €7,95 per maand

De actuele prijzen kunnen inmiddels zijn gewijzigd, de prijzen op de site van Lach zijn altijd de juiste. Check dus altijd de actuele kosten. Mocht je een fout op onze website ontdekken dan waarderen wij het dat je ons dit meld, wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk corrigeren.

Bedrijfsgegevens

Lach.nl
Prinsengracht 207 – 209
1015 DT Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 26 25 881
www.lach.nl
klantenservice@lach.nl

Social Media

Lach.nl op Facebook

Account verwijderen / lidmaatschap opzeggen

Je kunt je profiel verwijderen als je ingelogd bent. Klik op “instellingen” en vervolgens op “account verwijderen”. Je gegevens worden drie maanden bewaard, dus binnen die periode kun je je account eventueel weer activeren.

Bij een betaald abonnement: Nadat de periode van 1, 3 of 12 maanden van het Full Membership is afgelopen wordt het Full Membership met 1 maand tot wederopzegging verlengd. Het is makkelijk en op ieder moment stop te zetten voordat de volgende verlenging ingaat. Ook weer via “instellingen”.

Klachten over Lach.nl

De klantenservice zou slecht bereikbaar zijn en/of niet reageren. Dit bijvoorbeeld als men gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Er wordt melding gemaakt van nep-profielen en technische mankementen aan de site. Deze datingsite is niet lid van het Veilig Dating Keurmerk. Alternatieven zijn 50plusmatch, Vijftigplusdating.nl en Seniorengeluk

Commercial

Een tijd geleden was hun reclamespot veelvuldig op de Nederlandse televisie te zien. Ze adverteren veel meer dan bijvoorbeeld 50plusmatch. Helaas is het reclamespotje niet te vinden op Youtube; wel op hun site.

Ervaringen met Lach.nl

Heb je al in een eerder stadium kennis gemaakt met deze datingsite en al een abonnement gehad? Dan zijn we benieuwd wat je van deze site vindt. Je kunt je ervaringen met deze site hier onder delen met onze andere lezers.

Gratis inschrijven op Lach

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.