50PlusMatch

50PlusMatch is een datingsite speciaal voor 50 plussers, zoals de naam je waarschijnlijk ook al doet vermoeden. Deze datingsite bestaat inmiddels alweer 10 jaar en heeft verschillende awards binnengesleept. 50PlusMatch is een degelijke datingsite voor 50 plussers!

50PlusMatch: Dating voor actieve 50 plussers!

 • Deed het goed in VARA Kassa’s datingtest
 • Keurmerk Veilig Daten
 • 46% mannen, 54% vrouwen lid. 47% is hoger opgeleid
 • Veilig Daten Keurmerk
 • Gratis inschrijving
 • 50plus dating sinds 2006

50plusmatch

Profielen op 50PlusMatch.nl

Dit is een datingsite voor vijftigplussers die midden in het leven staan. Bijna de helft van de leden is hoger opgeleid, dat wil zeggen heeft een HBO of WO opleiding. Iets meer dan de helft van de leden zou vrouw zijn helaas is dit lastig te controleren. De grootste groep singles is tussen de 50 en 60 jaar oud, maar ook senioren zijn op deze datingsite te vinden.

Dit is een datingsite waar je zelf op zoek gaat naar leuke matches; er is dus geen persoonlijke test of systeem dat jouw profiel aan dat van anderen linkt. Dit lijkt goed te werken, want volgende de site beveelt 98% van de leden hen aan. Nogal een hoog percentage als je het ons vraagt, zeker als je de klachten in ogenschouw neemt (zie onder).

Inschrijven

Inschrijven bij 50PlusMatch is gratis, je kan een profiel aanmaken, tot 5 foto’s van jezelf plaatsen en profielen van andere leden bezoeken. Wanneer je van alle functies gebruik wilt maken, zoals chatten etc. dan dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. Er is al een lidmaatschap vanaf 9,95 per maand. Bezoek 50plusmtach.nl

Leuk: ook als gratis lid kun je interesse-berichten versturen. Met het ‘Levenswaardenprofiel’ kun je in een oogopslag zien hoe andere leden in het leven staan. Zelf kun je dit ook gebruiken om jouw persoonlijkheid te visualiseren.

Gebruiksvriendelijkheid

Deze datingsite is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en bovenal simpel, wat juist voor 50 plussers makkelijk is. Met het zoekfilter is het eenvoudig om alleenstaanden te vinden die voldoen aan je zoekcriteria. Er zijn functies om anderen op een leuke manier te leren kennen, zoals de Things2Share functie en de Quiz.

50PlusMatch app

Betrouwbaarheid

50PlusMatch is zowel aangesloten bij Thuiswinkel.org en beschikt ook over het datingkeurmerk. Gecontroleerde profielen. 50plusmatch was onlangs winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites.

50PlusMatch kosten abonnement

 • 1 maand €19,95
 • 3 maanden €14,95 per maand
 • 6 maanden €9,95 per maand

Bedrijfsgegevens

50plusmatch.nl
Vasteland 78
3011 BN ROTTERDAM
Telefoonnummer: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 – 14:00)
www.50plusmatch.nl
e-mailadres: [email protected]

Acties en kortingen

Met regelmaat heeft 50PlusMatch bepaalde acties zoals 3 dagen gratis gebruik maken van een Full Membership. Bekijk zo nu en dan de sectie “Acties” op deze website (hier) om te zien of er dergelijke acties zijn.

50PlusMatch opzeggen

Minstens 48 uur voor het aflopen van uw abonnement. Opzeggen kan na inloggen op uw profiel via de instellingen. Zet de automatische verlenging stop onder ’type lidmaatschap’. Bellen is ook mogelijk, maar klantenservice is beperkt telefonisch bereikbaar.

Gehele account verwijderen:
Log in – Klik in het horizontale menu op “Mijn profiel” – Klik op “Mijn instellingen wijzigen” – Klik op “Uitschrijven”. Je account wordt dan definitief verwijderd; deze gegevens kun je later niet meer terughalen.

Klachten over 50PlusMatch.nl

Er wordt hier en daar getwijfeld aan de voorgestelde man/vrouw-verhouding. Het zoeksysteem laat te wensen over. Je moet betalen om berichtje te kunnen lezen. Dit is overigens bij de meeste datingsites vereist. Er zijn ook aardig wat positieve ervaringen te vinden. Alternatieve datingsites voor vijftigers zijn Vijftigplusdating.nl en Seniorengeluk.

Ervaringen met 50plus datingsites

Onderaan kun je ervaringen lezen van vijftigers die reeds ervaring met deze datingsite voor 50plussers hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de mogelijkheden van deze site? Indien je meerdere 50plus datingsites hebt bezocht; welke is je favoriet?

Gratis inschrijven op 50PlusMatch

50PlusMatch reviews (1)

 1. AUTHORGerard

  on 22 april 2015 at 20:10 - Beantwoorden

  50plusmatch is naar mijn mening één van de beste 50 plus dating sites. De leden op de site zijn vrij serieus en volgens mij zijn er geen tot weinig nep profielen. Ik heb er in ieder geval nog niet mee te maken gehad. Via 50plusmatch heb ik al een aantal leuke contacten opgebouwd!

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.