Klik2match

Als je een 100% gratis datingsite zoekt is Klik2match wellicht een optie. Minder groot dan bijvoorbeeld Knuz, maar de site draait al een aantal jaren mee. Alle functies zijn kosteloos te gebruiken. Dus wil je online daten, niets betalen en vind je een paar advertenties geen probleem? Lees dan vooral verder.

Klik2match.nl: een gratis datingsite zonder verborgen kosten.

 • 100% gratis daten; ook onbeperkt kosteloos berichtjes sturen.
 • Ontstaan naar aanleiding van ergernissen over betaalde datingsites.
 • 100% gratis daten; ook onbeperkt kosteloos berichtjes sturen.
 • Aan de hand van enkele vragen wordt uitgerekend voor hoeveel % je matcht met singles.
 • Met Paiq en Knuz een van de bekendere datingsites zonder kosten.

klik2match

Over Klik2match

De eigenaar heeft deze site opgericht omdat hij zich ergerde aan de (dure) betaalsites die naar zijn mening ook nog eens niet goed werken. Hij heeft er keihard aan gewerkt om van klik2match een serieus gratis alternatief te maken. de site ziet er misschien niet zo gelikt uit als een Pepper of Lexa, maar functioneert wel gewoon goed. Er zijn geen verborgen kosten, zelf geen extra’s waar je voor kunt betalen. 100% Gratis = 100% gratis. De site wordt in de lucht gehouden omdat er wat inkomsten via reclames binnenkomen. deze zijn trouwens niet storend aanwezig. Bezoek Klik2match

Leuke opties zijn dat je kunt zien wie je profiel hebben bezocht, en wie jouw datingprofiel als ‘favoriet’ heeft aangeklikt. Als je al een tijdje lid bent van deze gratis datingsite kun je met 1 klik zien wie de nieuwe leden zijn. Wat opvalt is dat veel leden boven de dertig jaar oud zijn.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven met een mailadres. Vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren, anders word je inschrijving niet voltooid. Hierna geeft je antwoorden op vragen over je uiterlijk, maar ook of je bijvoorbeeld een auto hebt. Aparte vraag, die ben ik nog nergens anders tegengekomen. Ook religie, kledingstijl en hobbies komen aan bod.

Klik2match heeft een soort openingszin-generator gebouwd m maar waar die voor dient is niet helemaal duidelijk. Hier na moet je minimaal 100 woorden gebruiken om jezelf te beschrijven. Neem even de moeite om hier iets leuks te verzinnen. Dit levert je namelijk meer reacties op en is dus de moeite waard. Let op: erotisch getinte oproepen worden niet gewaardeerd. Daar zijn hier voor bedoeld. Ook hier kun je weer een standaard tekst laten plaatsen als je geen inspiratie hebt. Dit maakt echter een onwijs slechte indruk op andere singles natuurlijk. Gratis inschrijven bij Klik2match

App

Deze datingsite heeft geen app of eigen mobiele versie van de site.

Gebruiksvriendelijkheid

Hoewel het design wat ouderwets aandoet werkt de site wél goed. Prettig is dat de maar liefst 70 vragen tellende persoonlijkheidstest optioneel is. als je hier geen zin in hebt hoef je deze dus niet eerst door te worstelen, voordat je inschrijving compleet is. Dit in tegenstelling tot wat bijvoorbeeld bij Parship het geval is.

Je kunt er voor kiezen om je foto alleen te showen aan leden die ingelogd zijn. In mijn regio (Utrecht) waren er niet al te veel vrouwen lid helaas

Klik2match kosten abonnement

Volledig kosteloos. Ook geen betaalde functies/extra’s.

Bedrijfsgegevens

Staan niet weergegeven op de site. Om contact met hen op te nemen dien je dus het contactformulier te gebruiken.

www.klik2match.nl

Social Media

Klik2match op Twitter

Klachten over Klik2match.nl

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de test? Zou je deze site aanraden aan andere lezers?

Gratis inschrijven op Klik2match

Klik2match reviews en ervaringen (4)

 1. AUTHORAndrea

  on 2 januari 2022 at 02:30 - Beantwoorden

  Nog steeds niet veilig. Niet aan beginnen

 2. AUTHORAnoniem

  on 23 mei 2020 at 20:45 - Beantwoorden

  ik dacht dat ik een vrouw had ontmoet geven adres op in Nederland maar zogenaamd in Engeland woont en dan geld vraagt om naar Nederland te komen en als je het geld geeft zie je ze niet meer terug. Ik had Ip adres na getrokken van de vrouw, blijkt ze gewoon in Nederland te wonen, dus heren wees gewaarschuwd.

 3. AUTHORIngrid

  on 8 maart 2019 at 22:04 - Beantwoorden

  Site blijkt niet veilig te zijn en je kunt je profiel niet verwijderen of aanpassen.Beter niet doen!

  • AUTHORGoeievraag

   on 9 juli 2019 at 08:53 - Beantwoorden

   Klik2match echt waardeloos,
   Privé berichten worden gescand en bij korte berichten of veel berichten, ongeacht de inhoud, krijg je een waarschuwing dat je spamt. Bijv. : Dit is het 2e berichtje in 5 minuten, u bent toch niet aan het spammen ?
   Zeer storend.
   Sexueel getinte profielen/foto’s worden verwijderd en geblokkeerd, maar je komt wel foto’s tegen van vrouwen in lingerie ?!

   Volgens Klik2match zijn er in Brabant, Limburg en Zuid Holland maar 100 vrijgezelle vrouwen. Waarvan er 1 heeft gereägeerd, met een email adres door te geven wat niet bleek te bestaan.

   En na een opmerking daar over gemaakt te hebben tegen de “redactie” werd mijn profiel in de ban gedaan als zijnde verdacht !?
   hahaha wat een nep site,
   niet doen ! Beter Knuzzen.
   M.v.g.
   Goeievraag

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.