Gay Dating

Op zoek naar gay dating sites? Op de grotere datingsites wordt er niet veel aandacht besteed aan homo’s en lesbiennes. Er zijn echter wel een aantal goede gay datingsites, en wij hebben die op deze pagina geplaatst. Op alle vermelde gay datingsites, zoals Gay Parship, is het mogelijk om je gratis in te schrijven. Wat meer op seks gericht? Probeer GayBuddy 

  • Alleen voor homo’s / lesbi’s
  • Alleen maar betrouwbare datingsites
  • Ook Lexa en Elite Dating richten zich tegenwoordig op homodating
  • Op elke datingsite kan je je gratis aanmelden
  • Datingsites voor een duurzame relaties en erotische intenties apart weergegeven.
Girls-dating.nl
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Girls-dating.nl is dé site voor gay girls die op zoek zijn naar een leuke relatie met een andere vrouw. Daar waar de meeste websites zich meer op de algemene dating richten, is deze site echt puur op de vrouwenliefde georiënteerd. Je kunt je hier ontzettend eenvoudig inschrijven, wat overigens gratis is en aan de linkerkant van de pagina gedaan kan worden.
BiLove
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Bilove.nl is een leuke, vlot uitziende datingsite voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen. Iedere dag komen er nieuwe aanmeldingen van biseksuele dames die een leuke relatie met een andere vrouw willen. Ben je nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om een relatie me een andere vrouw te hebben, of weet je al heel lang dat je bi bent maar heb je een relatie met een man gehad en wil je nu eens iets anders? Dan ben je op bilove aan het juiste adres.
VrouwVrouw.nl
(4 / 5)
Gratis aanmelden
VrouwVrouw.nl: voor een leuke lesbische date Alleen voor lesbische/biseksuele/bischierige vrouwen. Lesbische datingsite die al ruim 6 jaar actief is. Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt. Alle profielen worden gecontroleerd, fakers worden geweerd. Serieuzer publiek/minder tieners dan bij bijvoorbeeld Expreszo Dating. Gratis aanmelden op vrouwvrouw.nl. Een betaald abonnement is niet al te duur; een […]
Gayparship
(3 / 5)
Gratis aanmelden
GayParship is een product van Parship, Parship is al vele jaren actief in de datingwereld,zowel in Nederland als in andere landen. GayParship is een degelijke en betrouwbare datingsite voor homo's en lesbi's welke op zoek zijn naar een nieuwe partner. GayParship richt zich op langdurige en serieuze relaties.

Gay Dating

Voor homo’s en lesbi’s en is niet altijd even gemakkelijk om een date of relatie te vinden gezien het feit dat je in veel gevallen niet aan iemand kan zien of die homo of hetero is.

Gay datingsites zijn een goede uitkomst voor de single homo’s en lesbiennes die op zoek zijn naar een nieuwe partner. De websites op deze pagina zijn getest op o.a. betrouwbaarheid en veiligheid. Wij hebben hier voornamelijk sites verzameld die tot doel hebben het tot stand brengen van dates en duurzame relaties. Er zijn echter ook een paar (homo) erotische datingsites voor mannen. Hier kun je terecht als je op zoek bent naar erotiek.

parship gay dating
Aanmelden op alle bovenstaande datingsites is gratis, je kunt op deze manier kijken of de betreffende datingsite geschikt voor jou is, hiervoor hoef je dus niet te betalen. Uiteraard is het slim om je op meerdere sites aan te melden, op deze manier vind je de datingsite die bij jou past.

Direct gratis inschrijven bij datingsites voor homo’s en/of lesbiennes

Ervaringen met Homo Datingsites

Heb jij ingeschreven gestaan bij een van bovenstaande gay datingsites, dan lezen we je ervaringen graag terug op onze website. Je kunt een korte review achterlaten. Welke homo datingsites kun je andere lezers aanraden, en welke niet?

We zijn vooral benieuwd naar hoe Gay Lexa en Gay Elite Dating bevallen. Dit zijn relatiesites die eigenlijk op hetero singles mikken, maar met een aparte landingspagina nu ook homo’s proberen te trekken. Gevaar is dat er erg weinig leden te vinden zijn op deze sites. Op ilmdate vind je een nog uitgebreider gay dating overzicht, met ook daar de mogelijkheden reviews te lezen, of er zelf een te schrijven.

Mis je goede holebi datingsites in bovenstaand overzicht? Schroom niet en neem contact met ons op.