Gayparship

GayParship is een product van Parship. Parship.nl is al vele jaren actief in de datingwereld, zowel in Nederland als in andere landen. GayParship is een degelijke en betrouwbare datingsite voor homo’s en lesbiennes welke op zoek zijn naar een nieuwe partner. GayParship richt zich op langdurige en serieuze relaties en zeer duidelijk niét op wisselende contacten.

GayParship: Vind de liefde van je leven.

 • Leeuwendeel van de leden is 30+ en op zoek naar een duurzame, vaste relatie.
 • Voornamelijk hoger opgeleide gay singles.
 • Keurmerk Veilig Daten en Thuiswinkel Waarborg aanwezig.
 • Behoort tot de duurdere matchmaking sites.
 • Gratis aanmelden én persoonlijkheidstest afname via www.gayparship.nl
 • Men claimt een succespercentage van 38%; niet te fact-checken door ons.

Gayparship

Inschrijven

Vooral holebi singles met een HBO/WO niveau zijn welkom, maar dit is vereiste. Lager opgeleiden wordt de toegang tot de site niet ontzegd. Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Na het aanmelden kun je de test maken die leidt tot het unieke persoonlijkheidsrapport. Bezoek gayparship.nl

intro gay parship

Profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Deze datingsite zou gebruikersvriendelijk en overzichtelijk zijn, wat het eenvoudig maakt om contact te maken met andere homo’s/lesbiennes. De klantenservice laat, als we ervaringen op het web lezen, hier en daar te wensen over. De prijzen van abonnementen zijn hoog.

Veiligheid en anonimiteit staan voorop, daarom is deze datingsite lid van Thuiswinkel.org en worden je gegevens op de site beveiligd met het Verisign SSL-certicifaat.

Betrouwbaarheid

Aangesloten bij Thuiswinkel.org en Parship beschikt ook over het Keurmerk Veilig Daten. Aan gezien de homo-tak onder Parship valt gaan we er van uit dat het keurmerk ook voor Gay Parship geldt. Een voordeel is dat deze dating site geen klanten wil die op seks uit zijn, wat de betrouwbaarheid van de leden ten goede komt.

App

Parship heeft al wel een eigen app, Gay Parship helaas (nog) niet. De website is wel te gebruiken op je mobiele telefoon.

GayParship kosten abonnement

 • 1 maand n.v.t.
 • 3 maanden n.v.t.
 • 6 maanden €44,90 per maand
 • 1 jaar €39,90 per maand
 • 2 jaar €24,90 per maand

Acties en kortingen

De afgelopen jaren heeft GayParship voor zover wij ons kunnen herinneren heen algemeen kortingsactie gehad. Ook coupons en kortingscodes zijn niet te vinden. Mogelijk krijg je, als je wacht met een betaald abonnement nemen, op den duur een aanbieding. Bekijk gayparship.nl

GayParship opzeggen

Opzeggen kan na inloggen op uw profiel via de instellingen: 1) Mijn GayParship – 2) Gegevens & instellingen – 3) Profielstatus – 4) Klik hier om je profiel definitief te verwijderen – 5) Vul je wachtwoord in en klik op de knop ‘Profiel verwijderen’. Opzeggen per telefoon is niet mogelijk; per e-mail wel: [email protected] of stuur een fax: +49 (0)40 4600 26 164

Bedrijfsgegevens

PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg, Duitsland
Geen Telefoonnummer bekend
Faxnummer: +49 (0)40 46 00 26 596
www.gayparship.nl
Geen e-mail adres bekend: klantenservice werkt via een contactformulier.

Social Media

Helaas, deze homodating site is niet actief op social media

intro gay parship

Klachten over GayParship

Zoals we boven al aangaven zijn de kosten van deze homodating site tamelijk hoog. Als je niet bereid bent een betaald abo te nemen kun je je beter niet inschrijven. Zonder premium lidmaatschap kun je namelijk niet zo veel. Andere klachten gaan over inactiviteit op de site (weinig contacten). Als pluspunt wordt ervaren de afwezigheid van fakers .

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van holebi singles die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf eje eigen ervaring achterlaten. We zijn benieuwd naar je bevindingen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de test? Zou je deze site aanraden aan andere lezers? Zijn er andere websites voor serieuze homodating die je eerdere zou aanraden dan deze? Op deze pagina vind je meer gay datingsites en reviews.

Gratis inschrijven op Gayparship

Gayparship reviews (1)

 1. AUTHORLeo

  on 19 november 2018 at 21:45 - Beantwoorden

  Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik…
  Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto’s toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen.

  Bij het ontvangen van zichtbare foto’s zijn er geen zichtbare foto’s maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op… zo’n site neem je toch niet serieus!

  Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.