Algemene en bekende datingsites

Op algemene datingsites is iedereen welkom, deze sites richten zich niet speciaal of achtergrond of leeftijd van de leden maar zijn echt voor iedereen. Er zijn leden van allerlei verschillende etniciteiten, religies en levens filosofieën.

In Nederland zijn er vele tientallen algemene datingsites. Door middel van deze vergelijkingsite proberen wij je wegwijs te maken in het datingland. Hieronder vind je een aantal van de beste datingsites die Nederland kent.

Het is gratis om je op alle onderstaande sites in te schrijven, wij adviseren dan ook om dat te doen, op deze manier kan je erachter komen welke datingsite het beste bij jou past!

  • Nederlands bekendste en grootste datingsites
  • De meest betrouwbare datingsites
  • Op elke datingsite kan je je gratis aanemelden
Relatieplanet
(5 / 5)
Gratis aanmelden
Relatieplanet is met meer dan 5.000.000 leden één van de grootste datingsites van Nederland en België. Bovendien was Relatieplanet de eerste datingwebsite van Nederland, opgericht in 2002. Via Relatieplanet kom je gemakkelijk en op een leuke manier in contact andere singels. Iedereen is welkom op Relatieplanet, ongeacht je leeftijd, sexuele geaarheid etc.
Pepper
(5 / 5)
Gratis aanmelden
Pepper is de datingsite van RTL en bovendien één van de grotere datingsites. Pepper is gemaakt voor een door internet daters. Dit is tot stand gekomen door te brainstormen met daters zelf. Het resultaat was een beeldgerichte datingsite, waarbij gebruikers d.m.v. foto's en video's hun profiel creeëren. Pepper noemt zichzelf ook wel "De niet zomaar een datingsite"
Lexa
(4 / 5)
Gratis aanmelden
11 jaar geleden is Lexa.nl van start gegaan en is tegenwoordig een van de bekendste dating sites van Nederland. Lexa.nl is verantwoordelijk voor 35.000 dates per week en is daarmee de grootste en meest succesvolle dating-site van ons land. Lexa.nl bestaat uit honderdduizenden unieke profielen van singles in Nederland en België. Aanmelden op Lexa is gratis.
WeetWieJeDate
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Op weetwiejedate.nl kun je op zoek naar een leuke relatie, maar ook is het mogelijk om je aan te melden als je op zoek bent naar vriendschap. Misschien ben je pas in een andere woonplaats gaan wonen, dan kun je hier misschien en leuke vriendschap af gaan sluiten of een fijne nieuwe relatie met iemand uit jouw woonplaats beginnen.
Parship
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor, hiervoor gebruiken ze het PARSHIP-principe, dit is een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken. Zo matcht parship.nl u aan singles die écht bij u passen. Parship.nl heeft een database gevuld met een evenwichtig aantal mannen(52%) en vrouwen(48%) waarvan 81% hoogopgeleid!
NieuweRelatie
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Al 49278 mensen gingen je voor en hebben zich bij nieuwerelatie.nl ingeschreven. Op deze datingsite is het inschrijven volledig gratis. Ook is er de mogelijkheid om met andere leden in het chatcafé te chatten.
DatingEasy
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Als je snel, leuk en betrouwbaar wilt daten dan is datingeasy.nl echt iets voor jou. Ben je al die tijd al op zoek naar een goede dating site waar alles heel gemakkelijk verloot, zonder dat je steeds tegen nepprofielen en weet ik wat allemaal nog meer?
Relatie
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Relatie.nl is een website die zich richt op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een echte serieuze relatie. Wat dat aangaat hebben ze de naam dan ook echt mee. De site bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot één van de grootste dating sites van Nederland.
Metjou
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Metjou.nl is een leuke, vlotte datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een relatie bij jou in de buurt. De site is eenvoudig opgezet en bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Aanmelden gaat heel erg simpel en is binnen een minuut gebeurd. De site is actief sinds 2004 actief en is in die tijd enorm gegroeid.
Love.nl
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Chatten en daten bij Love.nl Werkt met een kunstmatig intelligent matching systeem Aardig wat opties met een gratis abonnement Voor dates, vriendschap of gewoon voor de gezelligheid Privacy vindt men belangrijk: bepaal zelf wie je wat laat zien Gratis aanmelden deze datingsite is relatief nieuw en staat open voor jouw feedback Inschrijven Je kunt je […]
Be2

Be2

(2 / 5)
Gratis aanmelden
Be2 is een internationale datingsite met meer dan 50 miljoen leden verdeeld over 40 verschillende landen. Dagelijks schrijven 2500 nieuwe deelnemers zich in op zoek naar een nieuwe partner / relatie. Be2 richt zich op langdurige en serieuze relaties, er wordt onder andere gewerkt met een uitgebreide persoonlijkheidstest.

Datingsites

Online dating is tegenwoordig erg populair, het is dan ook niet vreemd dat er steeds meer datingwebsites bijkomen. Nederland kent inmiddels meer dan 200 dating sites, en wellicht zijn dat er nu al meer! Uiteraard zijn er goede en minder goede datingwebsites. Er zijn veel datingsites die klantvriendelijkheid niet zo hoog hebben staan en enkel denken aan hun eigen portomonee. Dergelijke sites vind je hier niet. De vermelde sites zijn allemaal stuk voor stuk nette bedrijven waarbij klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Aarzal dus niet en meld je rustig aan op meerdere datingsites. Het is bovendien gratis om je aan te melden.