20mei
Flirten in het openbaar: tips

Flirten in het openbaar: tips

Zoek je tips over flirten in het openbaar, zoals de sportschool of de trein? Zoek je aandacht van die leuke single op je werk? Lees de volgende adviezen.

Flirten in de trein

Je zit in de trein en je ziet een leuke vrouw zitten – ze zit misschien wel tegenover je, maar wat zeg je nou eigenlijk tegen haar?
In dit artikel kun je wat tips vinden om flirten in de trein te versoepelen en te versnellen. Want in de trein heb je maar heel even de tijd om een goede indruk achter te laten.

De trein in vergelijking met de kroeg

Het ligt er een beetje aan in welke trein je zit, maar flirten in de trein komt veelal met meer sociale druk dan flirten op andere plekken. Het gaat wat sneller en anders allemaal. In de trein zitten meerdere mensen, mensen die jou ook gewoon kunnen horen en wat de reactie van de vrouw is. Als je in een stille, maar volle trein tegen de mooie vrouw begint te praten, dan luisteren anderen natuurlijk gewoon mee. Onbedoeld of niet. Het kan ervoor zorgen dat de vrouw zich niet gemakkelijk voelt met zo’n situatie.

Hoe begin je?

Het is voor jullie allebei misschien een beetje ongemakkelijk om te flirten. Daarom is indirect versieren de beste manier, zeker als je in een volle en stille trein zit. Als je dan te direct bent en direct een compliment geeft dan kan ze dichtklappen en dan is er te weinig tijd om verder te gaan.

Begin het gesprek op een indirecte manier door haar mening te vragen over iets. Over iets dat je je afvraagt of plaats een opmerking over iets dat ze bij zich heeft omtrent werk, van het shoppen of wat in de krant staat.

Hoeveel tijd heb je?

Over het algemeen zit je niet lang in de trein en als je een vrouw wilt versieren in de trein dan moet je weten waar ze naar toe gaat. Achterhaal dat dus zo vroeg mogelijk. En als je weet waar ze heen gaat en je weet waar de trein langs gaat, dan weet je dus ook hoeveel tijd je ongeveer hebt.

Flirten op het werk

Flirten op het werk kan leuk zijn, maar kan ook gevaarlijk zijn. Als het verkeerd gaat kan het je baan kosten. Hieronder vindt je een aantal tips om te flirten op het werk, want een beetje is niet erg en kan ook geen kwaad. Het kan je zelfs helpen!

Flirten is goed!

Als je goed flirt dan kun je er een leuke relatie, seks of opslag op na houden. Flirten met mensen zorgt ervoor dat mensen je aardiger of aantrekkelijker vinden. Dat is natuurlijk iets dat je wilt als je graag een relatie wilt, een leuke nacht wil beleven of graag wat meer salaris uit je leidinggevende wil halen. Pas wel op en doseer het flirten goed, anders is het te opzichtig en kan het ook averechts werken.

Testen en aftasten

Wanneer je flirt dan is het goed om af te tasten of diegene met wie je flirt het ook prettig vindt dat je dat doet. Wanneer de ander jou ook aantrekkelijk vindt dan zal het wel worden gewaardeerd en gaat de rest vanzelf. Want als je elkaar aantrekkelijk vindt, dan raak je nieuwsgierig en wil je meer weten. Flirten is een goede manier om af te tasten en te testen of het wederzijds is.

Aanraken is de meest effectieve manier, want je krijgt direct een response. Eentje die vaak heel erg duidelijk is. Doet de ander geen stap terug of raakt hij of zij je ook direct aan, dan is het vrijwel zeker dat hij of zij jou ook aantrekkelijk vindt.

1 op 1

Het is altijd goed om veel alleen te zijn met elkaar zodat je wat dieper in kunt gaan in de gesprekstof. Je kunt het allemaal wat intiemer maken, ook op het werk – hoe gek dat ook wellicht klinkt. Isoleren doe je niet op het werk, maar tijdens de pauze in een cafe of even samen wat eten. Het is belangrijk dat je collega’s jullie niet horen. Want dat kan het verkeerde beeld geven, terwijl er misschien nog niets aan de hand is.

Als je met z’n tweetjes bent, dus 1 op 1 bent, dan is er vaak wat meer rust. Je kunt jezelf wat meer figuurlijk bloot geven. Zo kun je ook eenvoudig het telefoonnummer vragen zodat je als je thuis bent ook contact kunt houden.

Flirten in de sportschool

Je bent druk aan het sporten en opeens merk je op dat je wordt bewonderd door iemand aan de andere kant van de zaal. Hij of zij kijkt via de spiegel toe hoe jij traint. Hij of zij ziet er goed uit, maar is het flirten of is het snakken? Je gaat verder naar de volgende set oefeningen en je kijkt weer die kant op. Nog steeds kijkt hij of zij je aan – het is je type dus je stapt er op af!

En dan? De sportschool is een hele mooie plek om te flirten en om een date te regelen. Afhankelijk van wat je zoekt natuurlijk en de manier waarop de ander reageert kun je ervoor zorgen dat er een leuke spanning ontstaat.

Lekker ruiken

Klinkt misschien een beetje gek als je gaat sporten, want zweten hoort er nu eenmaal bij. Maar zorg ervoor dat je een fijne geur bij je hebt en dat je er verzorgd en stijlvol uit ziet tijdens het sporten. Niet overdrijven, maar ga ook niet sporten in kleding met gaten en vlekken. Je wilt er verzorgd uit zien en laten overkomen dat je graag goed voor jezelf zorgt. Veeg het zweet regelmatig af met een handdoek en gebruik een natuurlijke en niet al te penetrante deodorant.

Benaderbaar blijven

We kijken vaak heel serieus tijdens het sporten waardoor we nors en gesloten overkomen. Dit komt natuurlijk omdat sporten zwaar is en je concentratie heeft. Maar probeer er plezier in te hebben, kijk vriendelijk en lach veel. Niet overdreven natuurlijk. Een vriendelijke uitstraling en een fijne lach zorgt ervoor dat men tegen je praat. Doe ook geen koptelefoon op of oordoppen in als je graag met anderen wilt praten.

Neem zelf de eerste stap

Ben je gek op iemand of voel je je sterk aangetrokken tot iemand? Hou dan wel je hoofd koel en wacht het goede moment af om op hem of haar af te stappen. Durf wat te vragen, bijvoorbeeld hoe lang hij of zij hier al traint of wat voor oefening hij of zij het leukste vindt om te doen. Er zijn talloze van dat soort indirecte vragen die je kunt stellen om het gesprek aan te knopen. Maak er gerust gebruik van, want zo breek je het ijs en kun je lekker 1 op 1 verder flirten in de sportschool.

Ervaringen

Heb jij nog flirt-tips die je met de lezers van 24dating.nl wil delen? We zijn benieuwd naar je beste flirt-technieken en -tactieken! Je kunt ze hier onder achterlaten.

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.