De Wandeldate

Houd jij van het actieve buitenleven en is het een must dat je toekomstige partner hier ook van houdt? Op De Wandeldate vind je actieve, hoog opgeleide singles die net als jij graag buiten zijn. Je kunt online daten, maar ook meedoen aan groepswandelingen.

De Wandeldate: dé datingsite voor wandelaars, fietsers en outdoor sporters.

  • Voor actieve buitensporters en natuurliefhebbers.
  • Eén-op-één wandeldaten óf neem deel aan groepswandelingen.
  • Man-Vrouw verhouding 42% – 58%
  • 7 van de 10 leden is hoog opgeleid.
  • Gratis aanmelden.
  • Zeer redelijke prijzen.

de wandeldate

Profielen op dewandeldate.nl

Grofweg bestaat het ledenbestand van deze datingsite uit HBO+ singles die van wandelen houden, en ouder zijn dan 30 jaar. Een erg serieuze doelgroep waarvan het gros op zoek is naar een duurzame relatie, of puur nieuwe wandelmaatje(s) zoekt. Op het moment van het schrijven van deze review zijn er tegen de twee duizend leden. Het actuele ledenaantal kun je op de website vinden.

Inschrijven

Als Gratis lid kan je jouw profiel maken, andere leden zoeken, likes uitwisselen en berichten ontvangen. Om Gratis lid te worden hoef je alleen je profiel in te vullen. Nadat je je hebt ingeschreven kan je aan de slag met je datingprofiel. Je vult onder andere in of je echt een partner zoekt of alleen een wandelmaatje (m/v). Ook zijn er vrije tekstvelden waar je je kunt presenteren.

Je profiel moet goedgekeurd worden voordat je andere singles kunt zoeken. Bezoek dewandeldate.nl

Gebruiksvriendelijkheid

De site zit goed in elkaar. Je profiel kent vrij veel opties. Zo is het leuk dat je kunt aangeven wat voor type wandelaar je bent. Bijvoorbeeld cultuurliefhebber-stadswandelaar, gezelligheidswandelaar, of houd je meer van het stevige werk en ben je rugzakloper, of langeafstandswandelaar? Je zoekt toch iemand die je bij kan houden nietwaar?

Betrouwbaarheid

Wat wij erg prettig vinden is dat deze datingsite erg open is over het aantal leden, opleidingsniveau en leeftijdscategorieën. Vrijwel alle info hier over is op de site te vinden. Het commerciële gehalte van deze site is erg laag; deze datingsite is duidelijk gemaakt door een liefhebber.

We lezen dan ook als mission statement: ‘De Wandeldate is voor actieve en sportieve singles, van stadswandelaars tot Vierdaagse lopers en natuurliefhebbers. Ook voor fietsers, hardlopers, klimmers, zeilers, etc. Voor alle leeftijden vanaf 18 jaar.’

De Wandeldate is een initiatief van Irene den Ouden.

App

Dit is een kleinschalige datingsite, en heeft mede daarom geen eigen app. De site is wél responsive en prima te bezoeken op je smartphone.

Wandeldate kosten abonnement

  • 1 maand €15,00
  • 3 maanden €10,00 per maand
  • 6 maanden €7,50 per maand
  • 12 maanden €5,00 per maand

Het betaald lidmaatschap wordt alleen op jouw verzoek verlengd; geen automatische verlenging dus.

Als betalend lid kun je onbeperkt berichten sturen en ontvangen. Je kunt ook feedback op je profiel krijgen, en, als je dat wilt, op de voorpagina van dewandeldate.nl vermeld worden. Hierdoor krijgt je profiel meer aandacht. Bovenstaande prijzen zijn vrij schappelijk in vergelijking met datingsites als bijvoorbeeld Elite Dating en Parship.

Acties en kortingen

Deze datingsite is al uitermate scherp geprijsd en heeft geen kortingsacties.

Wandeldate opzeggen

Als je een tijdje onzichtbaar wilt blijven op deze site kun je je profiel op ‘in-actief’ zetten. Vul daartoe het formuliertje in op de site. Je kunt dan zelf ook geen andere profielen meer bekijken.

Wil je definitief opzeggen en je account verwijderen? Dat gaat eenvoudig via de knop ‘Opzeggen’ on je profiel. Geef een reden op en je profiel wordt bij de volgende update geheel verwijderd.

Bedrijfsgegevens

Gevestigd in Amersfoort
Geen telefoonnummer bekend
www.dewandeldate.nl
e-mailadres: [email protected]

Social Media

De Wandeldate op Facebook
De Wandeldate op Twitter

Wandelingen

Op de website vind je een agenda van aankomende wandelingen. Bij de groepswandelingen wordt er op gelet dat er ongeveer evenveel vrouwen als mannen meelopen, en ongeveer van dezelfde leeftijd. Dus ben je single en een echt outdoor type? Meld je dan eens aan bij wandeldate.nl.

Single Reizen: Wandelvakanties

Vind je het leuk om singles te ontmoet tijdens wandelingen? Dan zijn naast de events van De Wandeldate misschien ook wandel-groepsreizen iets voor je. Je gaat dan met een groep singles en alleenreizenden op wandelvakantie, in Nederland maar veelal ook in het buitenland. Zo zijn er wandelvakanties voor singles in Oostenrijk, de Kaukasus, Kroatië, Toscane, Andalusië, Noorwegen maar ook gewoon in ons eigen Zuid-Limburg. Je vindt ook een overzicht van reisaanbieders voor single wandelreizen op bradly.nl.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van singles die reeds ervaring met de Wandeldate hebben. Je kunt ook zelf je eigen review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen. Zou je deze site aanraden aan andere outdoor singles?

Gratis inschrijven op De Wandeldate

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.