EliteDating

EliteDating is een datingsite welke zich specifiek richt op serieuze, hoog opgeleide singles. De datingsite, die tot voor kort eDarling heette, is actief in heel Europa en beschikt over een groot ledenbestand. Wellicht ken je EliteDating al via tv of radio. Kenmerkend van deze datingsite is de matchingmethode welke gebaseerd is op een wiskundig model.

EliteDating: voor singles met niveau

  • Individuele matching: matches op basis van je voorkeuren en persoonlijkheid
  • Gratis uitgebreide persoonlijkheidstest, ontwikkeld in samenwerking met universiteiten
  • 60% van de leden is hoog opgeleid
  • Handmatig gecontroleerde profielen
  • Aantal mannen en vrouwen is gelijkmatig verdeeld
  • Behoort tot de duurdere datingsites

elitedating

Over EliteDating

Het aanmelden bij deze datingsite is gratis. Wel zijn er betaalde abonnementsvormen die noodzakelijk zijn om contact te leggen met andere leden. EliteDating is er voor de serieuze single, die duidelijk niet op zoek is naar losse contacten of kortstondige relaties.

De doelgroep (welgesteld, 30-55 jaar oud) is op zoek naar een definitieve, duurzame relatie. Op ‘de Raadgever’, het blog-gedeelte van deze datingsite kun je meer lezen over de werkwijze, en dating tips bekijken. Groot nadeel van deze datingsite is de abonnementsprijs; die ligt erg hoog. Een op de drie betalende leden zou een partner vinden, lezen we op de site. Dit valt voor ons niet te checken.

Inschrijven

Aanmelden op EliteDating is geheel gratis. Nadat je je hebt ingeschreven kan je aan de slag met het aanmaken van je profiel, deze maak je aan door onder andere de persoonlijkheidstest in te vullen. Op basis van je antwoorden op deze test is men in staat om je zeer gerichte partnervoorstellen te doen. Bezoek Elite Dating

Neem ruim de tijd om de test goed in te vullen. Op basis van deze test worden partneraanbevelingen gedaan, dus is het belangrijk deze serieus te benaderen.

Dating App

Ook is er een app; het doet er hierbij niet toe of je een Basis-, Premium- of Premium-PLUS account hebt.

Er is geen app voor Windows Phone.

EliteDating opzeggen

Log in op je account, en ga vervolgens naar:
1)’Instellingen’, rechts bovenaan de pagina.
2)’Mijn lidmaatschap’
3)’Klik hier’, onderaan de pagina.
4) Geef een reden (keuzelijst) waarom je je profiel wilt verwijderen.
5) Vul je e-mailadres en wachtwoord in om je account definitief te verwijderen en klik op button “Verder”

Betrouwbaarheid

eDarling is aangesloten bij Thuiswinkel.org en draagt het Veilig Daten Keurmerk.

eDarling kosten abonnement

  • 6 maanden €29,90
  • 12 maanden €24,90 per maand
  • 24 maanden €19,90 per maand

De actuele prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn, mocht je een fout tegenkomen neem dan contact met ons op en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan. Net als Parship is dit een erg dure dating website.

Het feit dat je een abonnement voor 2 jaar kunt afsluiten bevreemdt ons. Je zou denken dat je lang voor die tijd wel een partner hebt gevonden. Hebben ze wel genoeg vertrouwen in hun eigen methode?

Bedrijfsgegevens

Affinitas GmbH
Kohlfurter Strasse 41/43
10999 Berlin, Duitsland
www.elitedating.nl
[email protected]
Telefoonnummer: 0900 – 4441144 (15 ct/min)
Fax: 020 – 8940850

Social Media

EliteDating op Facebook
EliteDating op Twitter

Klachten over EliteDating

Op vergelijkingssites zijn aardig wat klachten over EliteDating te lezen. Men vindt de prijzen te hoog. Ook zou er na afloop van het abonnement, bij niet tijdig opzeggen, voor een maand verlengd worden tegen een torenhoog bedrag. Agressieve incasso-procedures. Je kunt niet zelf ‘zoeken’ naar geschikte singles maar krijgt alleen partneraanbevelingen. Deze partneraanbevelingen sluiten soms niet aan op de wensen van leden. Dit beperkt de keuze. Wil je absoluut zelf kunnen zoeken, overweeg dan Lexa of Relatieplanet. Zeer weinig opties als gratis lid.

Commercial

Reclamespotje van eDarling, zoals deze site tot voor kort heette.

Contactgarantie

Deze datingsite garandeert de Premiumleden gedurende het contract een minimum aantal contacten. Lukt dit niet, word je laatste contractperiode gratis verlengd. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan; neem deze goed door als je van de contactgarantie gebruik wilt maken.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met EliteDating hebben. Je kunt ook zelf je eigen review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze site? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de persoonlijkheidstest? Zou je deze datingsite aanraden aan andere lezers?

Gratis inschrijven op EliteDating

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.