Paiq

Als je op zoek bent naar spontane ontmoetingen en je deze via het internet tot stand wilt laten komen, dan moet je bij paiq.nl zijn. Deze website is uniek in zijn soort. Geen profieltekstjes opstellen, maar gewone, echte gesprekken voeren met mannen of vrouwen uit heel het land.

Paiq

Betere kijk op paiq.nl

Deze website heeft alles in zich om nog veel groter te worden dan hij nu al is. Dankzij een zelf lerend systeem zullen de matches die er voor jou worden gevonden steeds beter worden en zal je uiteindelijk gesprekken voeren met mensen waar je écht een klik mee kunt ervaren. En dat is toch uiteindelijk waar je bij een datingsite naar op zoek bent. Er zijn foto’s die langzaam scherper worden, waardoor je eerst de persoon beter zult leren kennen, alvorens te weten hoe hij of zij eruit ziet. Dit schept al meteen een diepere, meer doeltreffende band dan op alle andere meer reguliere dating sites. Ook is er een fototoernooi aanwezig en kun je zelfs aan speeddating gaan doen.
Hier vind je gewoon leuke mensen met gedeelde interesses en hoef je dus niet heel lang op zoek te gaan voordat je een leuk iemand hebt gevonden, waar je misschien wel een relatie mee zou kunnen gaan beginnen.

Inschrijven bij paiq.nl

Als je je bij paiq.nl in wilt schrijven, dan laten wij je alvast weten dat dit helemaal gratis is. Maar het is naast kosteloos ook nog eens heel eenvoudig. Je geeft gewoon aan of je een man of vrouw bent en of je naar een man of vrouw op zoek bent. Vervolgens geef je een geldig e-mailadres op en klik je op aan de slag. Maar inloggen via Facebook of Google Plus is ook mogelijk. Daarmee bewijst paiq.nl dat het compleet met zijn tijd meegaat. Social media is bij dating websites steeds belangrijker aan het worden. Ruim 462.000 mensen gingen je al voor. Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van deze uniek opgezette datingsite en vind iemand die helemaal bij je past, misschien wel bij jou in de buurt wonend!

Gratis inschrijven op Paiq

Paiq reviews en ervaringen (4)

 1. AUTHORJeroen

  on 30 augustus 2023 at 19:06 - Beantwoorden

  Daarnet uitgeschreven. Paiq heeft in twee jaar niets opgeleverd. “Helaas niet geaccepteerd” ervaar ik als een onbeleefde reactie. Ikzelf stuurde altijd gewoon een bericht retour met een korte uitleg en een succes bij het vinden wens. Wel zo netjes, er zit een mens met oprechte gevoelens aan de andere kant. Daarna kan je het contact alsnog stoppen. Op een schaal tot 10 geef ik Paiq een 4. Voorgestelde matches wonen ondanks mijn instelling veel te ver weg, en andere zaken kloppen ook niet. Ook komen er maar weinig nieuwe mogelijkheden bij.

  Kortom, tijd, geld en zelfvertrouwen, verspilling. blij dat ik het nu heb besloten ondanks de overgebleven credits.

 2. AUTHORAngela

  on 25 februari 2022 at 22:24 - Beantwoorden

  Leuke site!!
  Als alleenstaande moeder mijn match voor het eerst leren kennen begin januari 2012, officieel een stel sinds maart 2012, samenwonend sinds mei 2012, getrouwd in mei 2013 nadat ik hem te huwelijk heb gevraagd, en in juni 2014 de trotse ouders geworden van onze 2e prinses (tijdens onze bruiloft heeft hij ook mijn 1e dochter geadopteerd)!!
  Kortom alles ging in een stroomversnelling, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad en zou het zo weer doen!

 3. AUTHORJ. Van H

  on 22 februari 2021 at 22:18 - Beantwoorden

  Na vier jaar alleen geweest te zijn na het overlijden van mijn vrouw zocht ik iemand om eens mee naar theater te gaan of eens een weekendje weg. Op paiq ontmoette ik een vrouw die ik wel aardig vond. Na een tijd mailen ontmoeten wij elkaar en het klikte gelijk. We zijn nu zes jaar samen en stapelgek op elkaar. Wij zijn nu 83 en 84 jaar en hopen het nog heel lang vol te houden.

 4. AUTHORJohan

  on 16 oktober 2016 at 13:40 - Beantwoorden

  Ik kan niet inloggen, wat is er loos

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.