Date Society

Ben je toe aan een vaste, duurzame relatie? Lees dan eens over datingbureau Date Society. Dit bureau voor hoger opgeleiden in Nederland matcht singles tussen de 25-75 jaar. Eigenaren en matchmakers Annette van Harten  en Denise Kos kennen alle ingeschreven leden persoonlijk en doen hun werk met succes. Zij hebben slechts één duidelijk doel voor ogen en dat is om een geschikte partner te vinden voor hun members!

Date Society wil het beste datingbureau in Nederland zijn voor hoogopgeleide singles.

  • Datingbureau voor hoger opgeleide singles (HBO & WO niveau).
  • Actief in Nederland.
  • Wil het beste datingbureau van Nederland zijn, niet het grootste.
  • Geschikt voor relatie-zoekenden van 25-75 jaar oud.
  • Matchmakers zijn ervaren en gecertificeerd datingcoach.
  • Zij zoeken actief binnen en buiten hun database om de juiste potentiële partners te vinden.

date society website

Over Date Society

Date Society gelooft in specialisatie. Geen massa maar wel kwaliteit. Je wilt iemand die begrijpt wat je zoekt, soms nog beter dan jijzelf. Zo willen zij als datingbureau de beste zijn, en doen het niet voor minder. Ze houden steeds hun doel voor ogen, jou helpen aan een passende date voor een langdurige relatie. Bezoek DateSoeciety.nl

Inschrijven

Aanmelden is kosteloos via de website

Werkwijze Date Society

Als je je aanmeldt via de website van Date Society op datesociety.nl dan wordt er binnen drie werkdagen telefonisch contact met je opgenomen. In het vrijblijvende gesprek bespreken de matchmakers graag wie je bent en waar je naar op zoek bent. Indien dit aansluit bij de doelgroep van Date Society dan zullen de matchmakers je graag willen ontmoeten voor een persoonlijk intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek zullen de matchmakers veel vragen stellen om zo een goed profiel te kunnen schrijven. Dit profiel mailen ze eerst nog naar je terug ter goedkeuring, dit profiel is immers jouw visitekaartje! Daarna gaan ze aan de slag om de ideale partner voor jou te vinden. De ervaring leert dat de eerste ontmoeting meestal al binnen vier weken plaatsvindt. . Bezoek DateSoeciety.nl

App

Date Society heeft geen app maar een website waar je alle informatie kunt vinden. Gezien de matchmakers het werk voor jou doen is een app niet noodzakelijk en zullen de matchmakers per mail jou passende profielen voorstellen.

Date Society Memberships

  • € 1950 incl. BTW voor een half jaar waarbij de matchmakers actief voor je zoeken en passende voorstellen garanderen.
  • € 795 incl. BTW voor 8 maanden, dit is een passief membership, waarbij je wel gekoppeld kunt worden aan members uit hun society maar de matchmakers zoeken niet actief voor je. 

Bedrijfsgegevens

Date Society is gevestigd in Amsterdam maar werkt in Nederland.
www.datesociety.nl
020-2157680
[email protected]

Social Media

DateSociety op Facebook
DateSociety op Instagram

Ervaringen met Date Society

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met dit relatiebureau hebben. Je kunt ook zelf een review over Date Society achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg)? Zou je dit relatiebemiddelingsbureau aanraden aan andere bezoekers van 24dating?

Gratis inschrijven op Date Society

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.