5 populaire datingsites in 2019

Deze 5 grote, algemene datingsites hebben wij voor je op een rijtje gezet in de datingsite top 5.

1

Pepper

Pepper is de datingsite van RTL en bovendien één van de grotere datingsites. Pepper is gemaakt voor een door internet daters. Dit is tot stand gekomen door te brainstormen met daters zelf. Het resultaat was een beeldgerichte datingsite, waarbij gebruikers d.m.v. foto's en video's hun profiel creeëren. Pepper noemt zichzelf ook wel "De niet zomaar een datingsite"

Meer informatie
2

Relatieplanet

Relatieplanet is met meer dan 5.000.000 leden één van de grootste datingsites van Nederland en België. Bovendien was Relatieplanet de eerste datingwebsite van Nederland, opgericht in 2002. Via Relatieplanet kom je gemakkelijk en op een leuke manier in contact andere singels. Iedereen is welkom op Relatieplanet, ongeacht je leeftijd, sexuele geaarheid etc.

Meer informatie
3

Lexa

11 jaar geleden is Lexa.nl van start gegaan en is tegenwoordig een van de bekendste dating sites van Nederland. Lexa.nl is verantwoordelijk voor 35.000 dates per week en is daarmee de grootste en meest succesvolle dating-site van ons land. Lexa.nl bestaat uit honderdduizenden unieke profielen van singles in Nederland en België. Aanmelden op Lexa is gratis.

Meer informatie
4

Parship

Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor, hiervoor gebruiken ze het PARSHIP-principe, dit is een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken. Zo matcht parship.nl u aan singles die écht bij u passen. Parship.nl heeft een database gevuld met een evenwichtig aantal mannen(52%) en vrouwen(48%) waarvan 81% hoogopgeleid!

Meer informatie
5

EliteDating

EliteDating is één van de grootste datingsites van Europa en vindt zijn oorsprong uit Duitsland. EliteDating richt zich op singles die op zijn zijn naar een serieuze langdurige relatie. Deze datingsite gebruikt een wetenschappelijk systeem die kijkt naar verschillende persoonlijke eigenschappen. Door gebruik te maken van dit worden singles gekoppeld aan andere singles die wetenschappelijk het beste bij elkaar passen.

Meer informatie