5 populaire datingsites in 2019

Deze 5 grote, algemene datingsites hebben wij voor je op een rijtje gezet in de datingsite top 5.

1

Lexa

11 jaar geleden is Lexa.nl van start gegaan en is tegenwoordig een van de bekendste dating sites van Nederland. Lexa.nl is verantwoordelijk voor 35.000 dates per week en is daarmee de grootste en meest succesvolle dating-site van ons land. Lexa.nl bestaat uit honderdduizenden unieke profielen van singles in Nederland en België. Aanmelden op Lexa is gratis.

Meer informatie
2

Match4Me

Match4Me is een datingsite welke zich richt op hoger opgeleide singles (HBO / WO). Deze datingsite bestaat sinds 2001. Match4Me heeft naar eigen zeggen 45% mannen en 55% vrouwen in haar database staan. Inschrijven bij Match4Me is gratis, je kan een profiel aanmaken, tot 5 foto's van jezelf plaatsen, profielen van andere leden bezoeken, en berichten sturen.

Meer informatie
3

Ematching

Ematching.nl is de grootste datingsite voor hoger opgeleide mannen en vrouwen in Nederland. Hier vindt je academici en hbo’ers die allen op zoek zijn naar een langdurige relatie. Het inschrijven is volledig gratis en is ook zo gebeurd. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Er is een unieke kennismakingsactie, waarbij de eerste 3 gemaakte contacten gratis zijn.

Meer informatie
4

Parship

Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor, hiervoor gebruiken ze het PARSHIP-principe, dit is een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken. Zo matcht parship.nl u aan singles die écht bij u passen. Parship.nl heeft een database gevuld met een evenwichtig aantal mannen(52%) en vrouwen(48%) waarvan 81% hoogopgeleid!

Meer informatie
5

EliteDating

EliteDating is één van de grootste datingsites van Europa en vindt zijn oorsprong uit Duitsland. EliteDating richt zich op singles die op zijn zijn naar een serieuze langdurige relatie. Deze datingsite gebruikt een wetenschappelijk systeem die kijkt naar verschillende persoonlijke eigenschappen. Door gebruik te maken van dit worden singles gekoppeld aan andere singles die wetenschappelijk het beste bij elkaar passen.

Meer informatie