Gratis Dating

Vandaag de dag is online daten enorm in trek. Helaas moet je over het algemeen vaak geld betalen om van alle opties gebruik te kunnen maken. Als een website zegt dat alles zonder kosten is, blijft dit dan ook zo? Om dit te onderzoeken hebben we alle gratis dating websites van een review voorzien, om je op die manier een duidelijk beeld te geven van wat er allemaal daadwerkelijk zonder enig kostenplaatje is en wat niet.

Gratis dating wint in Nederland snel aan populariteit. Dat heeft een goede reden, want gratis dating blijkt minstens net zo succesvol te zijn om online een partner te vinden als betaalde dating. Je hebt dus helemaal geen dure dating site nodig om online jouw gedroomde match te vinden!

Gratis daten zonder betalen is dan ook een uitstekende manier om online leuke mensen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een serieuze partner of een relatie naast je huidige: op internet zijn er talloze gratis dating sites waar je gelijkgestemde mensen tegenkomt.

  • 100% gratis dating
OkCupid
(5 / 5)
Gratis aanmelden
OkCupid: naar eigen zeggen de ‘beste gratis datingsite ter wereld’. Gratis datingsite met enkele betaalde premium opties. Berichten lezen en versturen kan gewoon zonder te betalen. Krijg nauwkeurigere matches naarmate je meer vragen beantwoordt. Onze meest lovende review in de categorie gratis datingsites. Gratis aanmelden. “The Google of online dating” – volgens de krant The […]
SinglesPlace
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Singlesplace is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Kom je uit Nederland of België en ben je 18 jaar of ouder, dan kun je je hier gratis inschrijven om leuke singles, misschien wel bij jou uit de buurt, te ontmoeten.
Badoo
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Badoo is niet alleen een dating site, het is ook een geweldige plek om gewoon mensen te ontmoeten, te chatten en interesses te delen. Met ruim 244.000 leden is Badoo een enorm groot platform wat steeds meer mensen aan weet te trekken. Het is naast populair ook erg fijn om te gebruiken
Paiq
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Als je op zoek bent naar spontane ontmoetingen en je deze via het internet tot stand wilt laten komen, dan moet je bij paiq.nl zijn. Deze website is uniek in zijn soort. Geen profieltekstjes opstellen, maar gewone, echte gesprekken voeren met mannen of vrouwen uit heel het land.
NLdate
(4 / 5)
Gratis aanmelden
NLdate: 100% gratis datingsite. Volledig kosteloos daten. Berichtenbox, chat-functie en uitgebreide profiel-opties. Van dezelfde eigenaar als nieuwerelatie.nl. Gratis datingsites komen uit de kosten door hier en daar reclame te plaatsen. Onbeperkt berichten versturen zonder kosten. Inschrijven Je kunt je bij deze site zowel met je Facebook-account als met een mail adres aanmelden. Er wordt nooit […]
Datingsite Nr1
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Datingsite Nr1: Vind jouw nummer 1 Gratis basisfuncties (berichten lezen/versturen) en betaalde extra’s. Opgericht uit ergernis over dure en onduidelijke abonnementen bij de bekende datingsites. Gratis aanmelden. Behoorlijk veel leden. Ook Belgische singles zijn welkom. Inschrijven Aanmelden bij deze datingsite gaat in 3 eenvoudige stappen. Geen inschrijving via je Facebook account mogelijk. Je moet een […]
Knuz
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Knuz.nl is één van de grootste datingsites van Nederland. Met ruim 432.000 inschrijvingen mag je dat ook gerust zeggen. Hier is dating zoals het hoort. 100% gratis en daarbij ook nog eens 100% mobiel, zodat je overal in kunt loggen om een leuke afspraak te maken.
Klik2match
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Klik2match.nl: een gratis datingsite zonder verborgen kosten. 100% gratis daten; ook onbeperkt kosteloos berichtjes sturen. Ontstaan naar aanleiding van ergernissen over betaalde datingsites. 100% gratis daten; ook onbeperkt kosteloos berichtjes sturen. Aan de hand van enkele vragen wordt uitgerekend voor hoeveel % je matcht met singles. Met Paiq en Knuz een van de bekendere datingsites […]

Gratis daten zonder betalen

Hoewel je zou denken dat dure datingsites misschien bepaalde voordelen hebben ten opzichte van gratis datingsites, is dit lang niet altijd het geval. Gratis dating sites hebben vaak vergelijkbare functionaliteiten als betaalde dating sites. En zelfs wanneer dit niet het geval is, is het zeer de vraag of je deze functionaliteiten nodig hebt om online succesvol te kunnen daten.

Gratis daten maakt het vaak juist nog makkelijker en laagdrempeliger om nieuwe mensen te ontmoeten. Daar waar je op betaalde datingsites veel geld moet ophoesten om contactinformatie van mensen te krijgen of hun foto’s te bekijken, is bij gratis online daten alles direct inzichtelijk. Hierdoor kom je veel sneller en gemakkelijker in contact met potentiële partners en kun je eindeloos gesprekken voeren zonder je druk te maken over bijkomende kosten.

Online gratis dating: beter dan in het echt?

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor online dating in plaats van dates in het echte leven. Je kunt het gewoon vanuit huis doen, inschrijven is kosteloos en heel gemakkelijk en niet onbelangrijk: de keuze is reuze!

Tijdens het uitgaan is het altijd onduidelijk of andere mensen net als jij op zoek zijn naar een partner. En ook bij speciale dating bijeenkomsten is het vaak nog maar afwachten of jouw date vergelijkbare wensen en ambities heeft. Online dating maakt dit alles een stuk gemakkelijker: via gratis dating sites kom je in contact met mensen die ook op zoek zijn naar een partner en die je kunt uitkiezen op hun eigenschappen en wensen.

Gratis dating sites in Nederland

In Nederland zijn er gelukkig veel gratis dating sites waar je gratis en vrijblijvend kunt daten. Veel van deze websites zijn gericht op een bepaalde categorie, zoals bijvoorbeeld gratis dating voor hoog opgeleiden, vijftig plussers of regionale dating. Daarnaast zijn er natuurlijk ook gewoon algemene gratis dating sites die voor iedereen geschikt zijn.

Om jou te helpen jouw ideale gratis dating site te ontdekken, vind je op 24Dating.nl een overzicht waar we de beste gratis dating sites vergelijken. Elke dating site heeft immers zijn eigen kenmerken, mogelijkheden, voordelen en nadelen. Wij hebben de populairste gratis dating sites voor jou geselecteerd, zodat jij snel en eenvoudig de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Wij wensen je alvast veel plezier met daten!

Gratis dating te mooi om waar te zijn?

Gratis dating, is dit nou eigenlijk wel echt, of is het te mooi om waar te zijn? Wat dat aangaat hebben we goed nieuws voor je. In onze reviews geven we precies aan wat er geld gaat kosten en wat niet. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er ook daadwerkelijk datingsites tussen zitten die alles gratis houden. Daar hoef je geen abonnement te betalen om van alle mogelijkheden gebruik te maken. Bij anderen zijn er bepaalde dingen die je alleen voor een vastgesteld bedrag per maand kunt doen. Uiteraard wil je, als je hiervoor kiest, zo min mogelijk daarvoor gaan betalen, anders was je niet op zoek naar dit soort datingsites gegaan. Deze kosten hebben wij ook allemaal bekeken en in een handig en beknopt overzicht voor je op een rijtje gezet.

Gratis dating is dus niet te mooi om waar te zijn en dankzij deze duidelijke en overzichtelijke reviews kun je nu precies zien waar je zijn moet en waar niet. Heb je zelf inmiddels ervaring met één van deze websites opgedaan? Schroom dan niet en laat zelf een review achter. Op deze manier help je anderen door jouw ervaringen de beste gratis dating sites vinden om zo aan leuke afspraakjes of serieuze relaties te kunnen beginnen. En je helpt ons ook om het reviewen in de toekomst een stuk eenvoudiger te maken.