Knuz

Knuz.nl is één van de grootste datingsites van Nederland. Met ruim 432.000 inschrijvingen mag je dat ook gerust zeggen. Hier is dating zoals het hoort. 100% gratis en daarbij ook nog eens 100% mobiel, zodat je overal in kunt loggen om een leuke afspraak te maken, omdat knuz.nl voor iedere schermresolutie beschikbaar is gemaakt.

Meer over knuz.nl

Ten eerste valt het ons op dat de site door een SSL verbinding beveiligd is. Dat doet een datend mens goed, want zo zijn al je persoonlijke gegevens volledig beschermd. Verder is er van alles op de website te vinden. Zo is er een dating weblog, waar je van alles over dating kunt lezen. Verder zijn er knuz.nl tips en ook tips over hoe je veilig kunt daten. Als je eenmaal lid bent geworden, wat trouwens helemaal gratis is, dan kun je van echt alle opties van de website gebruik gaan maken. Je kunt berichten sturen en zoeken naar een afspraakje bij jou in de regio. Kortom, er is werkelijk van alles mogelijk. Ook kun je foto’s bekijken en die positief of negatief beoordelen. Op deze manier kun je op een speelse manier de bij jou passende profielen gaan filteren. Ook kun je elkaar berichten sturen en is er de wall, waar je allerlei berichten kunt lezen.

App voor knuz.nl

De Android app voor knuz.nl is via de website gratis te downloaden. Als je hem eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je van werkelijk overal waar er internet is de datingsite gaan bezoeken. Misschien heb je terwijl je op je werk bent een leuk berichtje terug gekregen? Geen probleem, vanaf heden kun je die gewoon nakijken. Naast een app is het ook mogelijk de gewone website op je telefoon of tablet te bekijken, omdat knuz.nl geheel mobiel-vriendelijk is opgezet.
Meld je vandaag nog gratis aan op knuz.nl, een goede, veilige datingsite waar je met plezier op zoek naar een nieuwe relatie kunt gaan.

Gratis inschrijven op Knuz

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.