Metjou

Metjou.nl is een leuke, vlotte datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een relatie bij jou in de buurt. De site is heerlijk eenvoudig opgezet en bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Aanmelden gaat heel erg simpel en is binnen een minuut gebeurd. De site is actief sinds 2004 actief en is in die tijd enorm gegroeid.

Metjou

Aanmelden bij metjou.nl

Zoals hierboven al genoemd is het aanmelden echt heel erg simpel. Op de site druk je gewoonweg op de knop ‘nu gratis inschrijven’ en je vult je gegevens in. Binnen een minuut kun je dus al aan de slag gaan. Je vult je uitgebreide profielpagina in zodat je heel erg goed gevonden kunt worden en dus ook mensen aantrekt die bij je zullen passen. Je kunt in je eigen regio gaan daten, maar bijvoorbeeld ook daarbuiten, dit is geheel aan jou. De navigatie is kinderspel en dus door iedereen te hanteren, ook voor mensen die voor het eerst van een datingsite gebruik gaan maken.

Meer over metjou.nl

Metjou.nl is een datingsite die aan alle hedendaagse normen voldoet. Safe Dating Networks zorgt voor een veilige omgeving om online op zoek naar een relatie te gaan, zonder dat je je zorgen om eventuele oplichters en dergelijke te maken. Alle profielen worden goed nagekeken en in de gaten gehouden en alle betalingen gaan via een veilig verbinding. Daarbij heeft deze website ook nog eens een handige interne zoekmachine, waarmee je snel en doeltreffend een passend afspraakje kunt vinden, welk misschien wel zal leiden tot een langdurige relatie. Daarvoor hoe je alleen maar de succesverhalen op de dating site te lezen om te zien hoe dat daadwerkelijk ook kan gebeuren. Vele mannen en vrouwen gingen je al voor. Ben je het alleen zijn beu? Dan is deze dating site echt iets voor jou. Mensen die samen met jou aan een relatie willen bouwen, vind je hier.

Metjou kosten

  • 140 credits €15,99 – VIP toegang 15 dagen
  • 300 credits €27,99 – VIP toegang 30 dagen
  • 900 credits €59,99 – VIP toegang 90 dagen
Gratis inschrijven op Metjou

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.