VrouwVrouw.nl

Zoek je een goede site voor lesbisch daten? VrouwVrouw.nl is een frisse, betaalbare datingsite voor lesbische en biseksuele vrouwen. Ook bischierige dames zijn welkom, voor vriendschap of een date.

VrouwVrouw.nl: voor een leuke lesbische date

 • Alleen voor lesbische/biseksuele/bischierige vrouwen.
 • Lesbische datingsite die al ruim 6 jaar actief is.
 • Lesbische dates zoeken bij jou in de buurt.
 • Alle profielen worden gecontroleerd, fakers worden geweerd.
 • Serieuzer publiek/minder tieners dan bij bijvoorbeeld Expreszo Dating.
 • Gratis aanmelden op vrouwvrouw.nl.
 • Een betaald abonnement is niet al te duur; een stuk goedkoper dan gayparship.

vrouwvrouw

Over VrouwVrouw

VrouwVrouw.nl is gemaakt met liefde en passie voor en door de lesbische vrouw. Naast Contigo Contact en Girls-Dating is dit een van de grotere lesbische datingsites. Een groot voordeel van deze site is dat de kosten niet al te hoog liggen.

Daarnaast ziet de site er prima uit en lijkt het commercieel belang bepaald niet voorop te staan. Men verwacht uiteraard dat je respectvol met elkaar om gaat. Meer tips om je lidmaatschap bij vrouwvrouw.nl tot ene succes te maken lees je op de site zelf. Ik heb mij, als man, niet ingeschreven om de site ‘van de binnenkant’ te bekijken, dus ik moest het bij deze review doen met hetgeen dat zichtbaar was zonder in te loggen.

Wat kun je met een gratis abonnement? Als je niet wil betalen kun je per dag 5 interesseberichten sturen. Ook kun je reageren op tesktberichten die je ontvang. Het enige dat niét kan is zelf het initiatief nemen en een vrouw een tekstbericht sturen. Met het gratis lidmaatschap kun je dus wel zelf contact zoeken met een interessebericht. Verder kun je maximaal 3 foto bij je profiel plaatsen. Bezoek vrouwvrouw.nl

Inschrijven

Dit kost niets. Voordat je profiel online komt wordt je profieltekst gecontroleerd op leesbaarheid, en word je foto gescreend. Dit gebeurt allemaal handmatig om misbruik (van bijvoorbeeld mannen) te voorkomen. Na je inschrijving moet je dus eventjes geduld hebben.

Twijfel je nog? Op de website kun je enkele succes- & gebruikerservaringen lezen.

App

Deze datingsite heeft geen eigen app. Zoek je een lesbische dating app? Bekijk eens de app HER (weareher.com) of de FEM app (femapp.date). Datingapps puur op Nederlandse lesbiennes gericht lijken nog niet te bestaan.

Als je nog apps om een lesbische date te vinden kent kun je die in de review-sectie achterlaten.

VrouwVrouw kosten abonnement

 • 1 maand €14,95
 • 3 maanden €9,95 per maand
 • 6 maanden €7,95 per maand
 • 1 jaar €5,95 per maand

Je ziet het; deze datingsite een een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld gayparship.

Bedrijfsgegevens

Onderdeel van ConJoin B.V. Arnhem
Geen adres bekend
Geen telefoonnummer bekend
[email protected]
www.vrouwvrouw.nl

Social Media

Deze dating site is niet actief op social media

Klachten over VrouwVrouw.nl Lesbisch Daten

Er zijn ook wel wat klachten te vinden over vrouwvrouw.nl. Zo zou het ledenaantal wat te laag zijn om echt een goed aanbod van singles te kunnen leveren. Er is veel inactiviteit. Er zijn profielen van vrouwen die al tijden niet meer online zijn geweest. Kortom, de bestaande klachten zouden vanzelf verdwijnen als meer vrouwen lid van deze site zouden worden. Hopelijk weten meer dames de gang naar deze prima site te vinden.

Onderaan kun je ervaringen lezen van lesbische vrouwen die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Is het aanbod van dames hoog (genoeg)? Zou je deze lesbische dating site aanraden aan andere vrouw, of zijn er betere alternatieven voor lesbisch daten?

Gratis inschrijven op VrouwVrouw.nl

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.