Pepper

Pepper is de datingsite van RTL en bovendien één van de grotere datingsites. Pepper is gemaakt voor een door internet daters. Dit is tot stand gekomen door te brainstormen met daters zelf. Wat kon er beter aan bestaande datingsites? Het resultaat was een nieuwe, beeldgerichte datingsite, waarbij gebruikers d.m.v. foto’s en video’s hun profiel creeëren.

Pepper: dé niet zomaar een datingsite

 • Alléén complete profielen
 • Jong publiek: 80% is tussen de 25 en 45 jaar
 • Leden zijn voornamelijk 30+
 • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
 • Gratis aanmelden
 • Gebaseerd op principe: ‘een foto meer zegt dan 1000 woorden’

pepper

Profielen

Pepper maakt het wel erg makkelijk om een attractief en uitgebreid profiel met foto’s en video’s te maken. Zo kun je jezelf makkelijk en duidelijk presenteren, maar krijg je ook een goed beeld van je potentiële matches. Daten met Pepper is dan ook erg beeldgericht en niet zozeer op het doorlezen van lange profielteksten. Pepper is ‘ontstaan’ uit 5daters, een initiatief van groepje jonge singles dat moeite had met het aanbod van datingsites dat er toentertijd was. Op basis van hun ervaringen is Pepper.nl gestart.

In de chat kun je elkaar beter leren kennen en met Just Coffee is een echte date in no time gemaakt, Pepper doet zelfs nog een suggestie waar jullie het beste zouden kunnen afspreken. Wat je hiermee doet moet je natuurlijk zelf weten. Je ziet in een oogopslag wat iemand leuk vindt. Zo heb je altijd iets om over te praten. De datingsite is ook aanwezig op evenementen, zoals festivals. Verder vind je dating tips en gerelateerde artikels op het blog.

Thuiswinkel Award Categorie Dating

Singles van Nederland hebben Pepper tot favoriete datingsite bekroond! Ze hebben de Thuiswinkel Award 2015 in de categorie Dating gewonnen omdat ze hoog scoren op o.a. prijs/kwaliteit verhouding en persoonlijke klantenservice.

Inschrijven

Inschrijven is gratis en gaat snel. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, wat slechts uit een paar velden bestaat, kan je al aan de slag met het aanmaken van je profiel. Deze datingsite vereist dat je je profiel compleet invult. Jij zie toch cook het liefst complete profielen? Bezoek Pepper.nl

Pepper kosten abonnement

 • Prijs voor 1 maand: € 25
 • Prijs voor 2 maanden: € 35 (gemiddeld € 17,50 per maand)
 • Prijs voor 3 maanden: € 45 (gemiddeld € 15 per maand)
 • Prijs voor 4 maanden: € 55 (gemiddeld € 13,75 per maand)

Met deze prijzen behoort Pepper tot de goedkopere datingsites. Tevens staat duidelijk op de site aangegeven hoe het herroepingsrecht werkt.

Bedrijfsinformatie

Barend en Van Dorpweg 2
1217 WP Hilversum
www.pepper.nl
e-mail: [email protected]
Geen telefoonnummer bekend; wel live-chat.

Social Media

Pepper Facebook
Pepper op Google+
Pepper op Pinterest
Pepper op Twitter

Pepper opzeggen

Je kunt je profiel alleen verwijderen als je ingelogd bent. 1) Klik rechtsboven op het menu. 2) Vervolgens klik je op ‘Instellingen’ en dan op ‘Account’. 3) Vul je wachtwoord in en klik op ‘Verwijder mijn account’. Het slechts tijdelijk offline halen van je pepperprofiel is niet mogelijk.

Betrouwbaarheid

Aangesloten bij Thuiswinkel.org en beschikt ook over het Keurmerk Veilig Daten. Lees hier meer over het datingkeurmerk.

App

Deze dienst biedt naast haar website ook een app aan welke je kan downloaden voor Android, en Iphone.

Acties en kortingen

De site heeft af en toe een actie waarbij je abonnementstermijn gratis wordt verdubbeld. Heb je een gratis account en neem je tijdens de actieperiode bijvoorbeeld een abonnement van 6 maanden? Dan plakt Pepper er kosteloos 6 maanden aan vast. Houd voor dit soort acties onze kortingen pagina in de gaten.

pepper

Klachten over Pepper.nl

Veelgehoorde klacht op datingvergelijkers is dat deze site niet al te veel/genoeg leden zou hebben. De profielvragen en mogelijkheden om een leuk profiel samen te stellen worden wél gewaardeerd. Als gratis lid kun je geen berichten lezen of versturen; dit geldt overigens voor de meeste datingsites. Ook zou de zoekfunctie erg beperkt zijn: je kunt alleen zoeken op leeftijd en afstand tot jouw woonplaats. Snelheid en werking van de (verder prima uitziende) site laten te wensen over. Je kunt niet zien wie betalend en niet-betalend lid is, dus is het lastig inschatten of het zin heeft een bericht te versturen. Over de kosten/prijzen van deze datingsite vinden we weinig klachten terug. Lees ook onze pagina over ervaringen met Pepper.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met Pepper.nl hebben. Je kunt ook zelf je eigen review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de profiel-mogelijkheden van deze site? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de klantenservice? Zou je deze datingsite aanraden aan andere lezers?

Gratis inschrijven op Pepper

Pepper reviews en ervaringen (4)

 1. AUTHORVince

  on 30 april 2015 at 09:26 - Beantwoorden

  Goede app! Werkt goed en niet te duur!

 2. AUTHORTiago

  on 19 april 2015 at 12:34 - Beantwoorden

  Via de vergelijker hier op deze site kwam ik bij pepper uit. Prima datingsite! Ik heb leuke mensen ontmoet via pepper!

 3. AUTHORJacky

  on 23 maart 2015 at 22:33 - Beantwoorden

  Leuke datingsite! Ben nu 2 weken lid en heb al heel wat leuke contacten opgedaan.

 4. AUTHORLisanne

  on 20 maart 2015 at 19:10 - Beantwoorden

  Heb al veel datingsites geprobeerd maar Pepper is tot nu toe één van de betere datingsites. Heb dankzij deze site meerdere dates gehad met keurige mannen!

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.