Christelijke dating

Op de Christelijke dating pagina tref je datingsites aan die puur op mensen met een Christelijk geloof gericht zijn. Onderzoek wijst uit dat veel mensen van Christelijke komaf het liefst een relatie met mensen van hetzelfde geloof willen beginnen, iets waar deze websites dan ook een perfecte service mee weten te bieden. Op deze sites kun je je dus gratis aanmelden als je op zoek bent naar een relatie met een man of vrouw met deze geloofsovertuiging. Bekende christelijke datingsites zijn Opzoeknaarjou en SamenChristen.nl.

  • Daten in jouw regio
  • De meest betrouwbare datingsites
  • Op elke datingsite kan je je gratis aanmelden
 
OpZoekNaarJou
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Opzoeknaarjou.nl noemt zichzelf de leukste Christelijke datingsite van Nederland. De website s in 2004 gestart en is inmiddels behoorlijk groot geworden. Hier kunnen mensen met een Christelijk geloof elkaar ontmoeten en eventueel een relatie beginnen, maar ook het maken van vriendschappen is hier gewoon mogelijk.
Christian Cafe
(3 / 5)
Gratis aanmelden
ChristianCafe.com: ontmoet christelijke singles en nieuwe vrienden Gratis aanmelden via Bezoek Christian Cafe Profielen Je datingprofiel heeft erg veel vrije tekstvelden, dus je kunt, op verschillende vlakken, goed aangeven hoe je in elkaar zit en wie je zoekt. Zo kun je je geloof beschrijven, je baan, hoe je perfecte eerste date er uit ziet et […]

Christelijke dating in de review

Om er zeker van te zijn dat deze websites ook daadwerkelijk leveren waar ze voor staan, hebben wij ze voor je van een review voorzien. We hebben er uiterst nauwkeurig naar gekeken en hebben ons eerlijke oordeel over deze websites gegeven. Zowel de positieve als de negatieve punten lichten wij duidelijk voor je uit. Ook nemen we een kijkje naar de werking van de sites zelf. Is het inschrijven eenvoudig? Kun je gemakkelijk een profiel aanmaken en is deze efficiënt genoeg om een goed beeld van jezelf te schetsen zodat je makkelijker aan je eerste Christelijke dating afspraak kunt komen?

En natuurlijk kijken we naar meer punten, zoals kosten voor de betaalde abonnementen die je af kunt sluiten, maar ook of de website responsive (op alle mobiele apparaten te bekijken) is. En is er ook een app aanwezig? Kortom, we houden de volledige dating website tegen het licht om ervoor te zorgen dat jij precies weet op wat voor site je gaat inschrijven.

christelijke dating

Christelijke dating erg in trek

Er zijn steeds meer Christelijke mensen die zich op dit soort dating sites aan gaan melden. Daarom vinden wij het heel erg belangrijk dat deze websites goed bekeken worden. We voorzien alle sites van punten in de vorm van sterren. Hoe meer sterren hij krijgt, hoe beter het is. Lees alle reviews door voordat je het online aanmeldingsformulier gaat invullen, zodat je straks ook echt een leuke date van hetzelfde geloof tegen zult komen.

samen christen banner

Direct gratis inschrijven bij christelijke datingsites

Overzicht van Christelijke Datingsites

ROOTS Dating: christelijke datingsite waarbij de nadruk ligt op ‘mooie’ profielen, dat wil zeggen met vee beeld., Dit kunnen foto’s van jezelf zijn, maak ook van je hobby’s, sporten, vakantiebestemmingen en huisdieren. De bloemrijke profielen laten gelijk zien hoe een single is, en hoe zijn of haar leven er uit ziet. Voor christelijke singles van alle kerkstromingen. ROOTS dating bestaat sinds 2018 en inschrijven is gratis.

Funkyfish.nl: ziet er enigszins gedateerd uit maar is toch de grootste christelijke community van ons land. Gericht op dating maar ook op vriendschappen en ontmoetingen. Op de site zie je gelijk hoeveel leden er zijn: momenteel zijn dit er 25.000 waarvan ruim 80% single is. Op Funkyfish.nl kun je een gratis profiel aanmaken; een betaald abonnement is er vanaf 3,30 euro per maand (bij een jaarabonnement). Een maandabonnement kost nog geen tientje.

Crosspoint.net: Druk bezochte christelijke datingsite; al reeds 3 miljoen bezoekers gingen je voor. Het aantal leden ligt een stuk lager. Alle kerkrichtingen worden welkom geheten bij deze dating site. Zoek een relatie of contact met nieuwe gelovige vrienden. Een proefabonnement is in enkele minuten geregeld. Je hebt al een betaald Crosspoint lidmaatschap vanaf 7,50 euro per maand. dit is dan wel geen gratis maar wel vrij goedkope christelijke site.

Christian Cupid: Engelstalige, internationale christelijke datingsite. Als je je talen spreekt is dit een leuke site om gelovigen uit andere landen te treffen. Christian Cupid heeft als motto: ‘vind je christelijke levenspartner’, maar je vindt er ook vriendschappen. Het inschrijven is gratis maar een abonnement kost geld.

ChristianMatch: Frisse christelijke datingsite (2300+ leden) waar evangelische en refomatorische singles en alleenstaanden elkaar ontmoeten om anoniem en veilig met elkaar te chatten en te daten. Organiseert speeddating en andere evenementen. Je kunt deze datingsite twee weken kosteloos uitproberen; daarna ben je al lid vanaf 5 euro per maand.

Samen Christen: Een datingsite met meer dan 3.000 christelijke singles. Je kunt hier gratis 2 weken lang proeflid zijn. Dit wordt niet automatisch omgezet in een betaald abonnement. Op de website van samenchristen.nl kun je een rondleiding doen, zodat je een betere indruk van de site en de opties krijgt. Zo maakt deze site gekruid van matchvragen om je aan andere singles te kunnen matchen. Het betaalde abonnement is er vanaf 5 euro. Meer info en reviews van gebruikers vind je op christelijke-datingsites.nl/samenchristen. Of schrijf je gelijk gratis in op samenchristen.nl.

Ichthus Date: Christelijke contactsite die wat gedateerd aan doet. Weinig leden, zo rond de 400 momenteel. Wel is dit een geheel gratis christelijke datingsite, dit in tegenstelling tot bovengenoemde sites. Er is ook een chatbox aanwezig. Verwacht wordt dat je je naar Bijbelse waarden gedraagt.

Christelijk Contact: De datingsite christelijkcontact.nl is naar eigen zeggen de eerste, oudste site voor christelijke singles van Nederland. Ook deze site is helemaal gratis. Het ledenaantal komt net iets boven de drie duizend uit. ChristelijkContact steunt de Stichting Help Mij Leven. Niet uit abonnementsgeld dus, maar wellicht word je om een donatie gevraagd.

ChristianCafe.com: Ook Christian Cafe is een engelstalige datingsite voor internationaal georiënteerde gelovige singles. Ze gaan al even mee; al in 1999 hielpen ze singles aan dates. Dat is de site ook aan te zien; ChristianCafe ziet er een beetje gedateerd uit. Schrijf je kosteloos in en maak 7 dagen lang gratis gebruik van ChristianCafe. Je kunt zelfs 10 dagen daten als je gelijk een foto plaatst. In die proefperiode kom je er vanzelf achter of ChristianCafe iets voor je is.

Islamitische Datingsites

Muslima.com: In Nederland zijn ook veel moslims die graag willen daten. Zij vinden elkaar, of moslims/moslimas die in het buitenland wonen via Muslima.com. Muslima.com is de internationaal leidende datingsite op het gebied van Islamitische dating. In Nederland kennen we nog wel wat kleinere datingsites voor moslims.

Ervaringen met Christelijke Datingsites

Ben jij een gelovige (ex)single die gebruik heeft gemaakt van Opzoeknaarjou, Funkyfish, Crosspoint of een van de andere christelijke datingsites? We lezen jouw ervaring graag terug op ons weblog. Ging daten je makkelijker af op een christelijke site dan op een algemene datingsite als Lexa of Parship? Als je bij meerdere lid bent geweest: wat is je favoriete christelijke datingsite? Je reviews zijn zeer welkom.