OpZoekNaarJou

Opzoeknaarjou.nl noemt zichzelf de leukste Christelijke datingsite van Nederland. De website is in 2004 gestart en is inmiddels behoorlijk gegroeid. Hier kunnen mensen met een Christelijk geloof elkaar ontmoeten en eventueel een relatie beginnen, maar ook mensen die nieuwe vriendschappen zijn hier meer dan welkom.

Opzoeknaarjou.nl; een christelijke datingsite

 • Voor relaties, vriendschappen en christelijk contact
 • Ruim 2500 actieve leden
 • Dating app aanwezig
 • Handmatig gecontroleerde profielen
 • Gratis aanmelden, en kosteloos proeflidmaatschap zolang je wilt
 • Vriendelijke prijzen voor abonnementen

opzoeknaarjou

Aanmelden bij opzoeknaarjou

Als je jouw profiel op deze site wilt hebben staan, dan kun je je volledig gratis aanmelden. Dit kosteloze proefabonnement kun je zo lang aanhouden als je zelf maar wilt. Alleen moet er dan wel even bij gezegd worden dat je niet van alle opties gebruik kunt maken, maar je kunt wel gewoon op zoek gaan naar een leuke date met iemand van Christelijke komaf. Als je full member wilt worden dan kan dit al vanaf €5,83 per maand en dat is. zeker in vergelijking met andere datingsites, absoluut niet duur en ook zeker de moeite waard.

Meer over opzoeknaarjou

Je kunt tussen ruim 2500 actieve leden gaan zoeken en dit gaat heel eenvoudig met de interne zoekmachine die op deze christelijke datingsite aanwezig is. Je hoeft alleen maar op leeftijd of op woonplaats te zoeken en je hebt binnen een mum van tijd een hele lijst voor je neus staan. Je hoeft alleen nog maar een berichtje te sturen en wellicht heb je het eerste contact al gelegd. Bekijk voor meer info de video onderaan deze pagina.

Omdat er voor een christelijke site redelijk veel actieve leden aanwezig zijn, is de kans op succes op opzoeknaarjou.nl redelijk te noemen. De website groeit nog iedere dag, zij het langzaam, en de interface van de website is ook dik in orde. Tel daar de lage abonnementsprijzen bij op en je hebt een prima site waar je op zoek naar andere Christelijke vrijgezellen kunt gaan. Wat ons betreft wel een aanrader.

opzoeknaarjou intro

Inschrijven

Aanmelden kost geen geld. Kies een gebruikersnaam en vul een werkend e-mail adres in op het aanmeldscherm.

Gebruiksvriendelijkheid

De site is onlangs sterk gemoderniseerd, en een flinke verbetering ten opzichte van de oude versie. De datingsite biedt geen onduidelijkheden. Kosten en voorwaarden staan goed vermeld. Ook ingelogd ziet het er overzichtelijk en fraai uit.

Betrouwbaarheid

Geen Dating Keurmerk of Thuiswinkel Waarborg. Profielen worden door de redactie nauwkeurig gecontroleerd om de kans op fakers te verkleinen. Het is strict verboden voor mensen met commerciële belangen zich in te schrijven. Deze profielen worden direct verwijderd.

Schakel bij twijfel de klantenservice in; zij kunnen je verder helpen.

Opzoeknaarjou app

Er is een datingapp voor zowel Iphone als Android. Je kunt de app kosteloos downloaden en inloggen met je accountgegevens. Ben je nog geen lid? Dan kun je je ook in de opzoeknaarjou app registreren.

Opzoeknaarjou kosten abonnement

 • 1 maand €9,95
 • 3 maanden €19,95 (€ 6,65 p/m)
 • 6 maanden €34,95 (€ 5,83 p/m)

Acties en kortingen

Geen acties/kortingscodes bekend voor opzoeknaarjou. Deze site behoort al tot de goedkopere datingsites, waardoor er meestal geen kortingsacties gehouden worden. Voor kortingen op datingsites: houd deze pagina in de gaten.

Opzoeknaarjou.nl opzeggen

Log in op je dating-aacount, en klik rechtsboven op je accountnaam. Onder ‘account’ kun je je profiel verwijderen. Het gratis proefabonnement kun je zo lang aanhouden als je wilt. Er wordt geen restitutie verleend wanneer je het lidmaatschap tussentijds wilt opzeggen.

Bedrijfsgegevens

Provina Internet Services
Maaiklinkstraat 27
4438 AM Driewegen
www.opzoeknaarjou.nl
[email protected]
Geen telefoonnummer bekend.

Social Media

Opzoeknaarjou op Facebook
Opzoeknaarjou op Twitter

Introductievideo

Deze christelijke datingsite heeft een Youtube-video gemaakt. Helaas gaat men niet echt in op de site zelf.

We zijn op zoek naar ervaringen van gebruikers die lid zijn bij Opzoeknaarjou. Jouw ervaring met deze christelijke datingsite lezen we graag terug op onze website! Wat vind jij de sterke en zwakke punten van deze dienst? Hebben de lage kosten hun weerslag op bijvoorbeeld de klantenservice of is alles tip-top in orde? Heb je suggesties voor andere datingsites voor dezelfde doelgroep? Help met jouw review andere lezers met hun keuze.

Gratis inschrijven op OpZoekNaarJou

OpZoekNaarJou reviews (1)

 1. AUTHORMark

  on 1 juni 2015 at 17:02 - Beantwoorden

  Ik raad deze site aan wanneer je single en christelijk bent…

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.