Thai Cupid

Wil je graag daten met Thaise vrouwen? Voor wie het zonneklaar is dat hij een thaise vrouw wil daten is er Thai Cupid, een Nederlandstalige (!) datingsite waar vrouwen uit Thailand in contact kunnen komen met single mannen uit onder andere Nederland. Het inschrijven en rondkijken is gratis.

ThaiCupid: ‘Vindt uw Thaise schone.’

 • Grootste Thaise datingsite met meer dan 1 miljoen leden.
 • Veel mooie Aziatische dames in elke leeftijdscategorie.
 • Uitgebreide profielen, tot fysieke kenmerken aan toe.
 • Niet voor erotische bedoelingen.
 • Gratis aanmelden op www.thaicupid.com .
 • Thai dating in het Nederlands.

thaise vrouwen bij thai cupid

Inschrijven

Het aanmelden is kosteloos. Tip: upload gelijk je profielfoto, want zo krijg je veel meer aandacht. Gebruik een andere username dan je echte naam, raden we aan. Als je een Facebook account hebt kun je ook daarmee een dating account aanmaken, maar uit privacy overwegingen raden we je aan een (tweede) e-mail adres te gebruiken. Met ene gratis inschrijving kun ej gewoon profielen en foto’s zien. Bezoek ThaiCupid.com

intro thaicupid

Profielen

De profielen van de Thaise zijn erg uitgebreid, en bevatten vaak meerdere foto’s. Omdat men bij ThaiCupid wel weet dat uiterlijk een belangrijke drijfveer is voor mannen om hier te daten is er in het datingprofiel veel aandacht voor uiterlijke kenmerken/maten et cetera.Ook het opleidingsniveau wordt vermeld.

Gebruiksvriendelijkheid

De zoekfunctie is zeker uitgebreid. Je kunt op fysieke kenmerken/uiterlijk zoeken, en bijvoorbeeld op welke talen je date moet spreken. Engels is al heel wat. Met een kosteloos lidmaatschap kun je niét zoeken op cupmaat, taille dat soort randzaken.

App

Deze Thaise datingsite heeft helaas (nog) geen eigen app. ThaiCupid is wél mobiel-vriendelijk. Je kunt op je smartphone zowel de mobiele versie als de volledige desktop versie van deze dating site gebruiken.

Bedrijfsgegevens

ThaiCupid.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304 (Postadres)
Gold Coast MC QLD 9726 Australia
www.thaicupid.com
e-mail adres: [email protected]
Telefoonnummer: 00 61 7 5571 1181 (gedurende kantooruren Australië)

Social Media

ThaiCupid op Facebook
ThaiCupid op Twitter

ThaiCupid.com kosten abonnement

Goud Abonnement

 • 1 maand €30,98 per maand
 • 3 maanden €20,66 per maand
 • 1 jaar €10,33 per maand

Platina Abonnement

 • 1 maand €35,98 per maand
 • 3 maanden €24,00 per maand
 • 1 jaar €12,00 per maand

Check altijd de meest actuele prijzen op de website. Let op: Het abonnementsgeld wordt in één keer afgeschreven. Betalen kan o.a. met creditcard, iDeal of Paypal. Het abonnement wordt automatisch verlengd als de geldigheid afloopt. Je kunt de optie automatisch verlengen te allen tijde uitschakelen in je profiel.

Acties en kortingen

Geen kortingen/acties/discount coupons bekend. Het zou kunnen dat de abonnementsprijs lager wordt naarmate je wacht met het kopen van een full membership. Dit hebben we niet getest.

Thai Cupid opzeggen

Klik op het ’tandwiel’ rechtsboven. Klik vervolgens op ‘profielinstellingen’. Klik dan onderaan op ‘klik hier’ om je profiel uit te schakelen op Thai Cupid. Let op: hiermee is je account nog niet definitief verwijderd. Hoe dit precies werkt is onduidelijk.

De automatische verlenging van je betaalde abonnement stopzetten doe je ook onder profielinstellingen. Klik dan op ‘facturering’ en volg de instructies op.

Over Thaise Vrouwen

Waarom wil je eigenlijk een vrouw/bruid uit Thailand? De meest mannen vallen op het uiterlijk en op de zorgzaamheid van meisjes uit Thailand. Verder zijn ze over het algemeen een tikje onderdanig. Hierbij geldt wel: hoe hoger opgeleid, hoe minder dit van toepassing is.

Waarom zijn West-Europese Mannen populair bij Thaise vrouwen? Uiteraard is onze hoge welvaart een reden, maar lang niet de enige reden. Europeanen worden gezien als stabiele trouwe partners met weinig verslavingen en verlangens tot vreemdgaan.

Aan ons welvaartsniveau zit ook een keerzijde. Er wordt door Nederlandse mannen vrij vaak in Google gezocht op ‘Thaise vrouw kopen’ of ‘Thaise vrouwen te koop’. Dit laat zien dat veel mannen de liefde niet echt serieus nemen en meer in Thailand naar een vrouwtje willen shoppen’. Thaise dames zullen zich hier ook van bewust zijn. Dit type man kan zich maar beter niet inschrijven op een Thai dating site. Een site met meer uitgebreide info is thaisevrouwen.nl. Ook op thailandblog.nl kun je artikelen lezen van mannen die een Thaise bruid of vriendin hebben. Dit is ook een aardig artikel over de ‘voordelen van een relatie met een Thaise vrouw’: klik. Heb jij zelf een Thaise vrouw/vriendin en heb je aanvullingen? Laat ze achter in de comments.

intro thaicupid

Klachten over ThaiCupid

Logischerwijs zijn er niet heel veel reviews over deze Thaise datingsite geschreven. Iemand schrijft dat de vrouwen vooral op je geld uit zouden zijn. Het is natuurlijk naïef te denken dat de welvaat in Nederland géén rol zou spelen bij Thaise vrouwen. En er zijn mannen die de kosten te hoog vinden om volledig lid te worden. Verder vinden we weinig slechte recensies en redelijk positieve ervaringen.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de test? Zou je deze Thai Cupid aanraden aan andere lezers?

Gratis inschrijven op Thai Cupid

Thai Cupid reviews (1)

 1. AUTHORoliver

  on 1 juni 2016 at 14:31 - Beantwoorden

  Bestaan er mogelijkheden, indien je een lidmaatschap waar je voor betaald hebt, op te zeggen?

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.