DTNG.

Zoek je relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden, gericht op de Randstad? DTNG. (ja, mét een puntje) wordt geleid door Lotte, en matcht op persoonlijke wijze singles in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ben jij een HBO/WO single tussen eind 20 en midden 40 jaar oud? Voel jij je thuis in de Randstad? Lees dan vooral verder.

DTNG.nl: Hét datingbureau voor kwalitatieve matching van hoogopgeleide singles in de Randstad

 • Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden.
 • Matchmaking in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
 • Doelgroep +/- 23-45 jaar.
 • Ook voor expats/anderstaligen. Engelse site beschikbaar.
 • Gratis inschrijven. Betaal pas als je op date gaat.
 • Telefonische kennismaking, uitgebreid intakegesprek en persoonlijkheidstest.

dtng relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

Werkwijze DTNG.nl

DTNG. vindt persoonlijk contact erg belangrijk, dus na je gratis inschrijving krijg je een belletje om jouw situatie en wensen telefonisch te bespreken. Indien dit naar tevredenheid verloopt wordt er een intakegesprek gepland. Tijdens dit gesprek wordt onder andere een persoonlijkheidstest afgenomen. Dit is overigens niet verplicht, maar helpt Lotte natuurlijk wel om meer inzicht in jou als persoon te krijgen.

Op basis van dit gesprek wordt er een profielschets over jou opgesteld, en ook deze wordt met je doorgenomen. Hierna gaat het relatiebureau voor jou op zoek naar de ideale match. Deze kan al in hun systeem staan, maar het kan ook zo zijn dat er actief naar een goede potentiële partner gezocht wordt. Je krijg sowieso binnen 2 maanden iemand voorgesteld. Zien jullie het beiden zitten om met elkaar op date te gaan? Dan is een eerste date een feit. Bezoek DTNG.nl

Inschrijven

Inschrijven is gratis; en kan rechtstreeks via deze pagina. Je betaalt pas als je daadwerkelijk op een eerste date gaat.

App

Dit relatiebemiddelingsbureau heeft vanzelfsprekend geen app. Voor zover wij weten heeft geen enkel bureau voor relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden een eigen smartphone-applicatie. De site werkt prima op je smartphone.

Social Media

DTNG. op Facebook
Lotte op LinkedIN

DTNG. kosten abonnement

 • € 3500 incl. BTW voor een jaar

Je betaalt overigens pas als je echt gaat daten. De hele startprocedure, inclusief intakegesprek en persoonlijkheidstest is kosteloos.

Bedrijfsgegevens

Rokin 75-5
1012 KL Amsterdam
06 42249989
[email protected]
www.dtng.nl

Relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden

DTNG. is niet het eerste relatiebureau dat zich op hoog opgeleide singles richt. Ook Ilse Relatiebemiddeling, Partnerselect.net, mens-en-relatie.nl en Puur Relatiebemiddeling zoeken hun klanten onder singles met HBO of universitair niveau. DTNG. is echter wél het eerste relatiebureau dat zich puur op de Randstad richt.

Veel grote steden hebben te ‘kampen’ met een vrouwenoverschot. In Utrecht wonen relatief de meeste vrouwen: 138 op elke honderd mannen. Ook in Amsterdam zijn relatief veel dames: 122 per 100 heren. In Rotterdam en Den Haag, om het werkgebied van DTNG. te completeren, zijn de verschillen wat minder groot. Logischerwijs staan er momenteel bij dit relatiebureau wat meer vrouwen dan heren ingeschreven: 55 om 45 procent.

Buiten de Randstad zijn er relatief veel jonge vrouwen in Nijmegen, Zwolle en Maastricht. RTL Nieuws maakte zelfs een grappige tool om te kijken waar je als single man het minste last van concurrentie hebt bij het versieren.

Dit verschijnsel kan ten dele verklaard worden door de aanwezigheid van een universiteit in de grote steden. Maar veel vrouwen blijven ook ná hun studie in de grote stad hangen. Volgens het CBS blijven veel hoger opgeleide vrouwen in de stad wonen, omdat ze een (eveneens hoogopgeleide) partner hebben die in de stad werkzaam is.

Ervaringen

Ben jij ervaringsdeskundige op het gebied van relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden? Heb jij gebruik gemaakt van de diensten van DTNG. of een ander datingbureau voor hoog opgeleiden? We lezen graag jou ervaring met DTNG. of andere relatiebemiddelingsbureaus voor hoog opgeleide singles terug in de comments.

Gratis inschrijven op DTNG.

DTNG. reviews en ervaringen (3)

 1. AUTHORCharlotte

  on 13 februari 2022 at 16:48 - Beantwoorden

  Na een persoonlijk gesprek mijn profiel gemaakt.

  De eerste profielen die ik kreeg aangeboden waren zeker niet wat ik zocht. Nogmaals een gesprek dit keer met Lotte zelf er bij. Er werd veel gesproken over een groot netwerk door heel Nederland maar helaas is Brabant niet hun terrein.

  Na betaling diverse dates gehad maar helaas waren deze van 2 kanten geen match. Erna ook weer profielen gekregen die echt niet passend waren gezien mijn wensen. Nu dus met het resultaat dat ik met lege handen achterblijf. Wel apart dat ik hier nu lees dat zij voornamelijk alleen in de grote steden boven de rivieren werken en tot 45 jaar. Mij is dat nooit verteld maar hierdoor nu helaas geen fijne man voor mij gevonden door hen. Voelt niet fijn dit.

 2. AUTHORJacqueline

  on 20 maart 2021 at 14:44 - Beantwoorden

  Ik heb een hele goede ervaring met dit bureau. Na vele jaren zelf gedate te hebben via de apps heb ik me aangemeld. Eline en Lotte zijn bij me thuis geweest voor een intake gesprek. Na 2 weken kreeg ik mijn eerste voorstel. Hoewel de eerste 4 dates leuk waren, maar nog geen echte klik, was het bij het 5e voorstel raak. Robert en ik nu erg gelukkig samen. Heel veel dank!!

 3. AUTHORMarjolijn

  on 11 mei 2016 at 17:52 - Beantwoorden

  Eerder heb ik al bij verschillende datingbureau’s (online) ingeschreven gestaan. Dit bureau onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht. Het intake gesprek met Lotte was erg prettig waarin ik goed kon vertellen wat ik zoek. Lotte heeft door het afnemen van een persoonlijkheidstest en het stellen van aanvullende vragen ook inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid. Als zij dit zo grondig met alle ingeschreven mensen aanpakt, weet ik tenminste zeker dat de door haar voorgestelde match ook echt een grote kans van slagen zal hebben!!!

  Ik kijk uit naar haar eerste date-voorstel!

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.