Casual en vreemdgaan datingsites

Op zoek naar een avontuurtje, een buitenechtelijke relatie, een affaire of een eenmalige erotische date? Ook voor casual dating zijn er tegenwoordig speciale websites. Je hoeft niet verder te zoeken want op deze pagina vind je enkel datingsites die uitsluitend bovenstaande doelen dienen. Discretie en anonimiteit staan bij deze datingwebsites bovenaan, zowel voor jou veiligheid als die van andere leden. Open-minded singles schrijven zich dan ook in op casual datingsites gezien dit tegenwoordig geen taboe meer is. Je kan je op alle genoemde sites gratis in schrijven, wij raden dan ook aan om dit te doen. Veel plezier!

  • Speciaal voor affaires en buitenechtelijke relaties, of gewoon flirten
  • Alleen maar betrouwbare datingsites
  • Op elke datingsite kan je je gratis aanmelden
Secondlove
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Secondlove is een datingsite waarbij mannen en vrouwen vreemd kunnen gaan, een spannende affaire kunnen zoeken of gewoon kunnen zoeken naar een avontuurtje. Secondlove bestaat sinds 2008 en is al meerdere malen in de media geweest. Inschrijven is op Secondlove is gratis.
Victoria Milan
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Victoriamilan.nl is niet zomaar een datingsite. Als je naar een gewone relatie op zoek bent moet je echt ergens anders gaan kijken, want de site is gericht op overspel. Hij is opgezet voor mannen en vrouwen die de passie in hun vaster relatie missen en deze door een affaire te beginnen weer terug proberen te vinden.
Secretflirt
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Dé Casual Datingsite om discreet en anoniem contact te leggen Meer over secretflirt Inschrijven bij secretflirt is geheel gratis en is ook zo voor elkaar. Ze doen er niet moeilijk over en willen dat je zo snel mogelijk op zoek naar nieuwe contacten kunt gaan. Als gratis member heb je een private mailbox en kun […]
Ondeugend Daten
(2 / 5)
Gratis aanmelden
Ondeugend-daten.nl is een dating website voor 18 jaar en ouder. Dat wil zeggen dat deze site bedoeld is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannend seksueel georiënteerd avontuur.. Iedereen op deze website is op zoek naar intieme contacten zonder enige verplichtingen.

Casual dating: een nieuwe datingtrend

Casual dating is de laatste datingtrend. Steeds meer (gebonden) singles kiezen voor deze manier van online daten. Het is spannend; veel mensen zoeken naast hun relatie wat extra aandacht. Je hoeft niet gelijk aan affaires te denken; gewoon flirten kan ook en gebeurt misschien nog wel meer dan daadwerkelijke fysieke afspraken. Casual daten betekent dat er niet noodzakelijkerwijs een liefdesrelatie uit de afspraakjes hoeft voort te komen. Dit kan natuurlijk wel.

Het aantal casual datingsites stijgt dan ook in Nederland. SecondLove was de eerste, maar later kregen ook Victoria Milan (uit Scandinavië) en Ashley Madison voet aan de grond in ons land. C-date is ook een (dure) casual datingsite.

c-date casual dating

Verder heb je ook nog Gleeden. De site Gleeden.com is in ons land minder bekend, maar is een datingsite voor buitenechtelijke relaties, opgericht door vrouwen. Althans, dat zegt men. Meer nog dan op ‘gewone’ datingsites zijn vrouwen er in de minderheid. Mannen zijn toch vaker op zoek naar seks; vrouwen naar een duurzame relatie. Er zijn dan ook veel klachten, veelal door mannen ingestuurd, over datingsites als Second Love en C-dating.

Over casual dating sites is nogal wat te doen; zelfs de politiek bemoeit zich er mee. Websites als Secondlove en Victoria Milan zouden vreemdgaan in de hand werken.

Zoek je meer een erotische datingsite voor ongebonden mensen, bekijk dan deze pagina over seksdating.