Secondlove

Secondlove is een datingsite waarbij mannen en vrouwen vreemd kunnen gaan, een spannende affaire kunnen zoeken of gewoon wat extra aandacht buiten hun relatie kunnen zoeken, zonder elkaar te ontmoeten. Secondlove bestaat sinds 2008 en is al meerdere malen in de media geweest. Inschrijven is op Secondlove is gratis.

SecondLove: Flirten is niet alleen voor singles

  • Meer dan 630.000 inschrijvingen
  • Sleur in je relatie? Zoek spannend contact
  • Niet per sé voor affaires: flirten staat centraal
  • Tamelijk omstreden datingsite
  • Gratis inschrijven
  • Geen goedkope service

secondlove

Profielen op SecondLove

Je profiel aanmaken werkt net zoals op ‘gewone’ datingsites. Wel kun je er bij deze site voor kiezen om je profiel alleen aan ‘bevriende’ leden te tonen. Dit om je anonimiteit te waarborgen. Gebruik hierom ook géén foto’s die je op andere plekken (Facebook, LinkedIN et cetera) geplaatst hebt.

Inschrijven

Secondlove.nl is er voor mannen en vrouwen die naast hun relatie erotiek, seks of contact willen met iemand anders dan hun partner. Velen zullen een minnaar of minnares zoeken, maar in de praktijk zal er vermoedelijk vooral berichten worden gewisseld en zal het met het aantal fysieke afspraken wel meevallen. Zo is er bijvoorbeeld een Live Chat.

Het aanmelden is kosteloos. Nieuwe profielen worden door de redactie individueel beoordeeld op echtheid. Bezoek secondlove.nl

De datingsite is onder meer in het nieuws geweest bij Linda Magazine, De Telegraaf en Nieuwsradio en zal vermoedelijk de gemoederen de komende jaren nog wel bezig blijven houden.

SecondLove kosten

  • 1 maand €74,90 per maand
  • 2 maanden €37,45 per maand (tijdelijke actie)
  • 3 maanden €31,65 per maand
  • 6 maanden €25,83 per maand

Geen jaarabonnement momenteel. De prijzen zijn onlangs verhoogd. Check altijd de actuele tarieven op de website. Alle premium lidmaatschappen worden automatisch verlengd indien je betaalt met een creditcard.

Secondlove opzeggen / Account verwijderen

De opzegging van de automatische verlenging moet op zijn laatste 48 uur voor het einde van het lopende lidmaatschap worden gedaan. Dit doe je door in te loggen en via de menukeuze ‘contact’ aan te geven dat je je lidmaatschap niet (meer) wilt verlengen.

Account verwijderen:
Inloggen – Open rechtsboven op de pagina het menu en klap de optie profiel uit door op het pijltje te klikken. Kies daar dan voor de optie ‘annuleren’. Bevestig je keuze.

second love intro

Bedrijfsgegevens

Rotterdamseweg 183
2629 HD Delft
Telefoonnummer: 010 7142266 (ma, wo en vr. tussen 12.00-15.00)
www.secondlove.nl
[email protected]

Klachten over Secondlove.nl

Op datingsite-vergelijkers zijn er nogal wat klachten te lezen over Secondlove. Vrouwen zouden erg veeleisend zijn. Redelijk aantal fake profielen. Mannen zouden te veel of alleen maar op seks uit zijn. Beperkt aantal actieve dames op de site. Zeer duur; te hoge kosten voor wat je terug krijgt.

Ook is er nogal wat maatschappelijke discussie rondom ‘datingsites die vreemdgaan promoten’ ontstaan. Duidelijk is dat niet iedereen blij is met dit nieuwe type datingsite. De jongerenafdeling van de SGP diende een klacht in bij de Reclame Code Commissie tegen een reclamespotje van de website Second Love. De Stichting Reclame Code nam de klacht van de SGP-jongeren overigens niet in behandeling. Een andere soortgelijke datingsite die veel stof deed opwaaien is Victoria Milan. Ook Ashley Madisson is een dating website die gebonden flirten en overspel mogelijk maakt.

Of SecondLove vreemdgaan nu echt enorm in de hand werkt valt te betwijfelen. Waarschijnlijk is het vrij lastig om écht via deze dienst tot een (seks)afspraak te komen. Dat er veelvuldig geflirt wordt, en dat daarmee de kous af is lijkt ons logischer. Dat veel mannen en vrouwen de site vooral gebruiken om over hun relatie te zeuren lijkt ons ook niet onwaarschijnlijk. Heb jij hier een mening over? Laat een reactie achter.

Commercial

Deze datingsite is vooral op de radio actief met reclames. Toch is er ook een tv-spotje

We zijn op zoek naar ervaringen met Secondlove. Ben jij lid (geweest) dan vragen we je een review achter te laten. Beantwoordt deze datingsite voor spannend contact aan de verwachtingen? Zijn er veel vrouwen lid of is het typisch een site die een overschot aan mannen aantrekt? Zou dit type sites verboden moeten worden? Geef je mening en discussieer mee.

Gratis inschrijven op Secondlove

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.