Dating voor alleenstaande ouders

Alleenstaande moeders en vaders hebben het op datingsites vaak wat lastiger dan singles zonder ‘geschiedenis’. Voor wie een partner met een kind uit een vorige relatie geen probleem of juist een pré is zijn er een aantal datingsites voor alleenstaande ouders.

  • Daten met singles die al een of meerdere kinderen hebben.
  • Over het algemeen vrij kleine sites.
  • Dating voor alleenstaande ouders is niet kosteloos.
  • Op elk van deze datingsites voor alleenstaande ouders kun je je wél gratis aanmelden.
Alleenstaande Papa’s
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Alleenstaande-papas.nl is een datingsite voor vaders die alleen hun kind(eren) opvoeden en op zoek zijn naar een vrouw waarmee zij een serieuze relatie kunnen beginnen.
Alleenstaande-Moeders
(4 / 5)
Gratis aanmelden
Alleenstaande-moeders.nl is sinds 2011 actief en is bedoeld voor moeders die alleenstaand zijn (de naam zegt het al) die op zoek zijn naar een leuke, maar ook serieuze relatie. Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat je op veilige wijze aan online dating kunt gaan doen.
Alleenstaande-Mamas.nl
(3 / 5)
Gratis aanmelden
Alleenstaande-Mamas.nl is een datingsite welke zich richt op alleenstaande mama's en papa's. Alleenstaande ouders kunnen op deze datingsite terecht voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Alleenstaande-mamas.nl is opgericht in 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 120 nieuwe inschrijven per dag!

Dating Tips voor Single Moms

Maar single dads hebben er zeker ook wat aan. Na een verbroken relatie is het vaak niet makkelijk om weer op zoek te gaan naar een partner, zeker niet als er kinderen in het spel zijn. De site happymoms.nl heeft goede tips voor wanneer je als alleenstaande moeder weer wil gaan daten. Lees hoe je jouw liefdesleven weer nieuw leven kunt inblazen en wat wel en niet te doen tijden het daten.

Ook op Famme.nl vind je een aardig stuk. ‘Er was eens… Een single moeder die het tijd vond om weer eens aan de man te gaan’; De 10 geboden voor daten als single ouder lees je hier. Ook op vrouwblog.nl staan dating tips voor alleenstaande moeders. Yep, de vaders moeten het met beduidend minder artikeltjes doen.

Dating voor alleenstaande ouders: het aantal datingsites is nog beperkt en het aanbod op diezelfde sites nog niet al te groot, maar gezien het aantal echtscheidingen zal dit een steeds belangrijker deel van de single-markt vormen. Toch zal het gros van de alleenstaande vaders en moeder op reguliere datingsites als Lexa en Relatieplanet hun geluk blijven beproeven. En daar is niets mis mee.

dating voor alleenstaande ouders en moeders

Direct gratis inschrijven bij datingsites voor alleenstaande ouders (moeders & vaders)

Ervaringen met datingsites voor single parents

Ben jij een single parent en heb je ervaring met een van bovenstaande sites? Dan ook kun je achterlaten op de reviewpagina’s van die dating sites. Ben jij van een ‘gewone’ datingsite als Lexa of Relatieplanet bewust geswitcht naar een datingsite voor alleenstaande ouders? We zijn benieuwd naar je motivatie en verhaal. Zijn er datingsites voor deze doelgroep die absoluut moeten worden toegevoegd aan bovenstaande lijst? We horen je tips en opmerkingen graag. Stuur ons een bericht.