Alleenstaande Papa’s

Alleenstaande-papas.nl is een datingsite voor vaders die alleen hun kind(eren) opvoeden en op zoek zijn naar een vrouw waarmee zij een serieuze relatie kunnen beginnen.

De website is ontzettend helder en duidelijk opgezet. Aan de linkerkant vind je een kolom waar onder andere de veel gestelde vragen te vinden zijn, maar ook succesverhalen. Daarnaast kun je er een link vinden naar de werkwijze van deze dating site en kun je jezelf hier ook aanmelden of, als je al lid bent, inloggen.
Verder bestaat er ook een volledige mobiele versie van de site, zijn ze lid van SafeDating Networks, waardoor de veiligheid van je gegevens gegarandeerd zijn en staan er handige tips om het online daten veel eenvoudiger te maken.

Alleenstaande papas zoeken een relatie

Op deze dating site zijn vaders op zoek naar een relatie. Zij willen niet langer alleenstaande papa’s zijn, maar ze willen iemand om hun leven mee te delen. Dat is dan ook de reden waarom er zowel mannen als vrouwen staan ingeschreven, iedere dag komen er weer nieuwe leden bij. Dit gaat ook heel eenvoudig, aanmelden is namelijk volledig gratis en binnen een aantal tellen gebeurt. Je kunt hier een uitgebreid profiel aanmaken, waarin je duidelijk aan kunt geven waar je naar op zoek bent, maar ook hoe je er zelf uitziet etc. om zo je kansen op een leuke date als single vader vele malen te vergroten.

Vind een leuke vrouw bij jou in de buurt

Omdat deze website heel Nederland bedekt is het natuurlijk ook heel goed mogelijk dat je een leuke vrouw bij jou in de stad of misschien zelfs in de buurt zult vinden, die als een moeder voor je kinderen zal zijn en die jou als vrouw alle liefde zal geven die je maar zou kunnen wensen.

Alleenstaande-Papas.nl kosten

  • 140 credits €15,99 – VIP toegang 15 dagen
  • 300 credits €27,99 – VIP toegang 30 dagen
  • 900 credits €59,99 – VIP toegang 90 dagen
Gratis inschrijven op Alleenstaande Papa’s

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.