Op deze pagina kun je verschillende datingsites vergelijken. Lang niet alle Nederlandse datingsites staan in dit overzicht vermeld, maar de belangrijkste zijn dit wel. Dit zijn allemaal betaalde dating websites, maar eveneens geldt voor allemaal dat een inschrijving geen geld kost. Met een aanmelding kun je dan vrijblijvend kijken of de site naar jouw wens is. Een gratis abonnement wordt bij geen enkele van de sites in de keuzehulp omgezet in een betaald lidmaatschap. Minder keuzes? Bekijk slechts 5 populaire, grote datingsites.

Keuzehulp Datingsites

Bovenstaande keuzehulp kan je helpen bij het kiezen van de juiste datingsite. Selecteer in de keuzehulp links je gewenste opties. Naarmate je meer filters instelt zal het aantal geschikte datingsites afnemen. Belangrijk is dat er onderscheid wordt gemaakt tussen relatiesites die langdurige relaties willen bewerkstelligen, en ‘erotische’ datingsites voor losse contacten.

keuzehulp datingsitesKlik op ‘meer info’ om uitgebreide informatie te lezen over de dating website in kwestie, bijvoorbeeld over de kosten van een lidmaatschap. Ook vind je hier meer over de mogelijkheden die de site biedt; heeft de site een videochat? Organiseert de datingsite evenementen voor haar leden? Draagt de site het Veilig Daten Keurmerk? Let op: in bovenstaande vergelijker zijn geen 100% gratis datingsites opgenomen. Veel succes met het kiezen van een datingsite die op jouw wensen aansluit gewenst!