Christian Cafe

Christian Cafe is een Engelstalige christelijke dating-community die al sinds 1999 bestaat. Na een gratis inschrijving mag je de site 10 dagen gratis uitproberen. De site wordt beheerd door christenen en het christelijke geloof en bijbelse waarden staan centraal. Volgens de site zouden ze al verantwoordelijk zijn voor meer dan 25.000 huwelijken. Je kunt er ook gewoon terecht om nieuwe vriendschappen op te doen.

ChristianCafe.com: ontmoet christelijke singles en nieuwe vrienden

 • Gratis aanmelden via www.christiancafe.com.
 • Chat (engelstalig) binnen enkele minuten met andere christelijke singles .
 • Christelijke datingsite & community.
 • Lees vele succesverhalen van gelukkige koppels (2.500+).
 • Christian Cafe is al sinds 1999 een bemiddelaar voor gelovige vrijgezellen.
 • 10 dagen kosteloos uitproberen.

christian cafe

Inschrijven

Je schrijft tje in via je e-mail adres. Geef aan uit welk land je komt, je geslacht en kies een leuke username waarmee je op de site bekend zal komen te staan. Hierna beantwoord je de standaard vragen over je uiterlijk die op altijd op datingsites ziet. Ook geef je aan waar je naar op zoek bent. Getrouwde mensen die meer willen dan vriendschap worden verzocht de site weer te verlaten. Daar is deze christelijke datingsite niet voor bedoeld. Verder word je gevraagd in hoeverre je kerkelijk bent en/of bezig bent met het geloof. Bezoek Christian Cafe

intro christiancafe

Profielen

Je datingprofiel heeft erg veel vrije tekstvelden, dus je kunt, op verschillende vlakken, goed aangeven hoe je in elkaar zit en wie je zoekt. Zo kun je je geloof beschrijven, je baan, hoe je perfecte eerste date er uit ziet et cetera. Volledig ingevulde profielen (met foto’s) krijgen veel meer reacties, dus je kunt stevig aan de bak.

Om je registratie te voltooien moét je 1 vriend per mail uitnodigen om ook lid te worden van deze datingsite. Iets wat volstrekt belachelijk is natuurlijk. Een groot minpunt van Christian Cafe. Je kunt trouwens nog eens je eigen mail-adres invullen en hiermee dit idiote systeem ontwijken.

In de profielen van je matches kun je zien wanneer ze voor het laatst online zijn geweest. Handig, want meestla heeft het weinig zin om contact op te nemen met iemand die al een jaar niet meer is ingelogd. Wat opvalt is dat weinig (vrouwelijke) leden de moeite hebben genomen alle vrije tekstvelden in te vullen. Je kunt 5 zoekacties bewaren, dus in weze naar 5 verschillende type vrouwen (of mannen) zoeken. Als je een profiel van een leuke single hebt gevonden kun je op ‘find similar profiles’ klikken om soortgelijke singles te zien. Hopelijk vind je zo snel jouw chrstianmatch.

Het pofielenoverzicht ziet er redelijk uit. Alles is wat klein weergegeven, vooral de foto’s. Je ziet wel in één oogopslag waar iemand naar op zoek is. Ook zie je een matchingspercentage, maar waar dat precies op gebaseerd is blijft onduidelijk. Er lijkt een breed, internationaal publiek lid te zijn. Veel vrouwen uit Scandinavië, valt op.

Gebruiksvriendelijkheid

De site heeft in april 2016 een heel nieuw design gekregen. Dit was hard nodig, want deze datingsite zag er erg gedateerd uit. Belachelijk dat je een vriend moet aandragen om ook lid te worden. We snappen dat datingsites willen groeien maar dit slaat nergens op.

Er zijn wat te veel menu-opties en het is even zoeken waar alles te vinden is. Al die opties maakt het ook wat rommeling. De letters zijn vrij klein.

Zonder betaald abonnement schijn je van weinig opties nog gebruik te kunnen maken. Dus gebruik de tijd van je Free Trial goed. De prijzen zijn redelijk in vergelijking met veel andere datingsites. Het Nederlandse opzoeknaarjou.nl is een stuk goedkoper.

Als Christian Cafe zichzelf serieus neemt zouden ze de site wel een keer van een nieuw design mogen voorzien.

Betrouwbaarheid

We vinden niet al te veel klachten over deze site op reviewsites. Het feit dat deze dating site al sinds de nineties actief is biedt wel vertrouwen. De site heeft (te) veel opties en daar is werk in gestoken.

De eigenaren claimen zelf christen te zijn maar dit is moeilijk te checken. We lazen overigens 1 review van een journalist die claimt dat dit helemaal niet het geval is.

App

Deze datingsite heeft een applicatie voor zowel iPhone als Adnorid.

Het downloaden van de dating app kost geen geld. Je kunt gewoon inloggen met je accountgegevens. De Android app krijg 3 van de 5 sterren van gebruikers.

Christian Cafe kosten abonnement

Let op: de prijzen zijn in dollars (USD). Er geldt een gratis proefperiode van 10 dagen. Als je vrienden uitnodigt voor Christian Cafe en die schrijven zich ook in, wordt je gratis lidmaatschap verlengd.

 • 2 weken $29.97
 • 1 maand $34.97
 • 3 maanden $49.95
 • 6 maanden $79.95
 • 1 jaar $109.95

Betalen kan met Creditcard, PayPal, Western Union of Moneytransfer.

Acties en kortingen

Bij het inschrijven word je gevraagd of je een coupon-code hebt, dus vermoedelijk worden er af en toe kortingscodes uitgegeven. Momenteel kunnen wij geen kortingscode vinden.

ChristianCafe opzeggen

Ga naar deze pagina en volg de stappen. Je kunt je account definitief laten verwijdere, of kiezen voor archivering. Dan kun je op een later moment verder date op de site., zonder je profiel op nieuw te hoeven invullen.

Bedrijfsgegevens

128 Banchory Crescent
Ottawa, Ontario K2K 2V5, Canada
www.christiancafe.com
e-mail adres: [email protected]

Social Media

ChristianCafe op Facebook
ChristianCafe op Google+
ChristianCafe op Pinterest
ChristianCafe op Twitter

intro christiancafe

Klachten over Christian Cafe

Er zijn ook wel klachten te vinden over deze datingsite. Te veel toeters en bellen en onduidelijke indeling. Deze site heeft veel leden, maar nog altijd minder dan concurrent Christian Mingle. Als groot nadeel wordt ondervonden dat je dat je Free Trial is geëindigd je nog weinig kan doen. Zelf je profiel updaten zou dan niet meer werken. Misschien dat iemand dat kan bevestigen? De prijzen zijn oke, als zijn de kortlopende abonnementen onvoordelig.

Er zouden veel niet-christelijke (vooral) mannen ingeschreven staan. Veel inactieve profielen / singles die al maanden niet meer online zijn geweest. Pluspunt: weinige fakers/scammers, wordt gemeld. We haalden deze ervaringen uit reviews op Amerikaanse dating-vergelijkingsites. Jouw ervaring vinden we minstens zo belangrijk, dus laat een review achter!

Video review over Christian Cafe

Als je meer wil weten over hoe deze datingsite werkt, kun je deze video bekijken. Iemand heeft namelijk een engelstalige video-review over deze site gemaakt.

Inschrijven kan op www.christiancafe.com

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van christelijke singles die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Heb jij hier een christian date gevonden? Klachten en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Zou je deze christelijke dating site aanraden aan andere lezers? Wat vind je van internationaal daten; is dit soort sites een waardevolle toevoeging op Nederlandse datingsites?

Gratis inschrijven op Christian Cafe

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.