Runnersdate

Ben jij een fanatieke hardloper en vind je het een must dat jouw grote liefde dat ook is? Voor runners die op zoek zijn naar een hardlopende date óf loopmaatje is er nu runnersdate.nl

Runnersdate: datingsite speciaal voor hardlopers

  • Voor de fanatieke hardloper die graag op de hoogte blijft van de laatste hardloopweetjes en wedstrijden.
  • Voor de recreatiehardloper die zijn trainingsrondjes liever niet alleen loopt en een loopmaatje zoekt.
  • Voor de single hardloper die graag laagdrempelig met andere sportieve singles in contact komt voor een sportieve date.
  • Gratis inschrijven.
  • Eerste 3 maanden gratis voor de komende 900 leden.

runnersdate

Inschrijven

Bij het inschrijven bij Runnersdate krijg je gelijk de raga naar wie je op zoek bent: een loopmaatje of een ‘hardloopmaatje en meer’. Hierna volgen de bekende vragen over opleidingsniveau, geslacht, lengte, kortom de vragen die je op elke datingsite krijgt. Hierna volgen vragen over wat voor date/hardloopmaatje je zoekt. Door 30 vragen (neem even goed de tijd hiervoor) laat je Runnersdate weten wat precies je wensen zijn.

Het is hierbij spijtig dat je bij meerkeuze vragen niet meerdere antwoorden kunt selecteren. Voorbeeldvraag: Op een vakantie gaan wij namelijk graag zowel hardlopen, iets anders actiefs doen als hardlopen. Bezoek Runnersdate.nl

Aan de hand van je antwoorden berekent het systeem in hoeverre je ‘matcht’ met andere singles. Of elke vraag even zwaar gewogen wordt is ons onduidelijk.

Profielen op Runnersdate.nl

Na het inschrijven zie je gelijk je profiel, en als het goed is een cijfer met het aantal matches dat je hebt. Als je voor 70% of meer matcht verschijn je bij elkaars matches. De profielen zien er mooi en modern uit. Tof is dat er ruimte is voor 8 foto’s.

Je kunt de antwoorden op de vragen die je bij het inschrijven hebt beantwoord eenvoudig bewerken. Klik op je eigen profiel en wijzig wat je wilt veranderen.

Zeer opvallend is dat je geen vrije tekstvelden in je profiel hebt. Je kunt jezelf dus niet in eigen woorden presenten. Bij vrijwel alle andere datingsites kan dit wel. Wellicht een leuke feature om nog toe te voegen.

Gebruiksvriendelijkheid

Runnersdate.nl is een mooie, moderne site. Goed vormgegeven en laadt snel. Jammer is dat je binnen een profiel moet doorklikken om alle info van de single in kwestie te zien. Er is niet 1 overzichtspagina.

Je kunt als gratis lid je interesse kenbaar maken en profielen toevoegen aan je favorieten. Je kunt zonder te betalen géén berichten versturen.

Betrouwbaarheid

Dit is een (vooralsnog) kleine datingsite met weinig aantrekkingskracht op fakers of ander gespuis. De lage kosten wekken ook vertrouwen. Het lijkt een site voor en door hardloopliefhebbers te zijn.

App

Dit is (nog) een vrij kleine datingsite, en heeft geen eigen app. Runners Date is wél responsive en goed te gebruiken op je smartphone.

Runnersdate kosten abonnement

  • 1 maand €4,99*

* Tijdens de introductieperiode betaal je 4 maanden geen abonnementskosten. Check of deze nog actie nog geldt.

Vaste prijs per maand. Automatische maandelijkse overschrijving van € 4.99 tot het moment van opzegging. Hiermee behoort deze datingsite absoluut tot de goedkopere datingsites.

Acties en kortingen

Deze datingsite is al uitermate scherp geprijsd en heeft geen kortingsacties.

Runnersdate opzeggen

Betaald abonnement stopzetten: Ga binnen je profiel naar ‘Instellingen’, en dan naar ‘Lidmaatschap en Facturering’. Klik dan op ‘Rekening Gegevens’. Daar kun je je automatische incasso stopzetten.

Hoe je je (gratis) account kunt verwijderen werd ons niet duidelijk. Dit zou deze datingsite wel wat beter mogen aangeven onder de instellingen.

Bedrijfsgegevens

Geen adres bekend
Geen telefoonnummer bekend
www.runnersdate.nl
e-mailadres: [email protected]

Social Media

Runnersdate op Facebook
Runnersdate op Twitter
Runnersdate op Instagram

dating voor runners

En verder

Verder is er nog een onderdeel ‘Agenda’ op deze dating site te vinden. Beheer hier je nieuwe events en bekijk aan welke events je deel wil nemen. Je kunt ook zelf een hardloopevenement toevoegen en leden uitnodigen. Het idee lijkt leuk maar heeft zo te zien nog wat werk (en meer leden) nodig. Verder is het leuk om te weten dat:

  • er binnenkort een hardloopforum op de site wordt geïmplementeerd
  • er meer vrouwen dan mannen hardlopen. Mogelijk ben je hier dus als man eens niet in de meerderheid op een datingsite
  • het inschrijven en hardloopmaatjes bekijken helemaal gratis is

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van singles die reeds ervaring met de Runnersdate hebben. Je kunt ook zelf je eigen review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen. Zou je deze dating site aanraden aan andere hardlopers? Wat zou Runnersdate kunnen doen om meer leden te trekken? Zou een grote datingsite voor actieve, gezonde middel- en hoger opgeleide singles tussen de 25-40 jaar kans van slagen hebben naast de reeds bestaande datingsites?

Gratis inschrijven op Runnersdate

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.