Maatje-MeerMatch

Maatje-meermatch.nl is opgezet voor mannen en vrouwen die volslank zijn of van mensen met een wat forser uiterlijk houden. De datingsite is al sinds 2004 actief en heeft al duizenden leden die je zijn voorgegaan. De site is overzichtelijk opgezet en is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m14311725. Je bent dus van absoluut veilig online daten verzekerd.

dé datingsite voor volslanke singles

Maatje-MeerMatch

Mensen met een maatje meer krijgen alle aandacht

Mensen met een maatje meer krijgen op deze datingsite alle aandacht die ze verdienen. Het is dus geen website vol met slanke mensen met de ideale afmetingen. Er zijn weinig sites die volslanke mannen en vrouwen een eerlijke kans geven op de manier die maatjemeer-match.nl het doet. Als je je hier gaat inschrijven dan gaat het heel erg snel. Binnen vijf minuten ben je compleet aangemeld en kun je al starten met daten. Overigens kun je je ook via Facebook aanmelden. Snel en eenvoudig je gegevens invullen, zonder dat deze gedeeld worden. Ideaal dus. Alle profielen worden overigens handmatig gecontroleerd. Veel websites vermelden dit, maar doen het niet. Op maatjemeer-match.nl gebeurt het dus ook echt. Iets wat je al meteen een heel erg veilig gevoel geeft. Ze doen er dan ook alles aan om de omgeving zo veilig mogelijk te maken.

Maatjemeer-match.nl veilig en betrouwbaar

Door alle dingen die zij doen om het daten op de website zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken, ben je van discretie verzekerd en is je veiligheid gewaarborgd. Er komen dus geen gegevens op straat te liggen die niemand wat aan gaan. Wat ons betreft is deze datingsite er eentje waar je met een gerust hart op in kunt schrijven, als je van volslanke mannen of vrouwen houdt, of zelf volslank bent en een leuke, hopelijk langdurige relatie zoekt. Aanmelden is overigens geheel gratis.

Maatje Meer Match kosten

  • 140 credits €15,99 – VIP toegang 15 dagen
  • 300 credits €27,99 – VIP toegang 30 dagen
  • 900 credits €59,99 – VIP toegang 90 dagen
Gratis inschrijven op Maatje-MeerMatch

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.