Badoo

Badoo is niet alleen een dating site, het is ook een geweldige plek om gewoon mensen te ontmoeten, te chatten en interesses te delen. Met ruim 244.000 leden is Badoo een enorm groot platform wat steeds meer mensen aan weet te trekken. Het is naast populair ook erg fijn om te gebruiken

Badoo

Meer dingen over badoo

Badoo is in 41 talen te gebruiken, wat het bijzonder mondiaal maakt. Je kunt dus feitelijk mensen van over de hele wereld ontmoeten, iets wat natuurlijk heel erg leuk is. Ook op relationeel gebied gezien brengt dit veel meer mogelijkheden met zich mee dat de meeste datingsites. Daarnaast is Badoo ook nog eens via een app te gebruiken. Deze kun je via de site downloaden vanuit de Apple store, Google play en ook de Windows phone store. Zo kun je, waar je ook bent, altijd chatten of op zoek gaan naar leuke mannen of vrouwen van over de hele wereld.

Lid worden van Badoo is gratis

Als je lid van Badoo wilt worden hoef je helemaal niets te betalen, het is namelijk helemaal gratis. Het handig van een account aanmaken is dat je aan kunt geven waarvoor je lid wilt worden: vrienden maken, chatten of daten. Op deze manier krijg je ook geen ongewenste verzoekjes en maak je heel erg doelgericht gebruik van deze website, die onder andere voor dating wordt gebruikt.
Badoo is dus eigenlijk meer een social media platform, waar je overigens ook via Facebook aan kunt melden. De allround functie van deze website maakt het juist zo enorm aantrekkelijk voor vele mensen. Iedere dag weer melden zich vele nieuwe leden aan. Wil jij ook onderdeel van dit platform uit gaan maken? Zoals gezegd. Lid worden is helemaal gratis en je kunt mensen van over de hele wereld leren kennen. Wat ons betreft één van de betere sites met vele functies en dus ook ene zekere aanrader.

Gratis inschrijven op Badoo

Badoo reviews en ervaringen (3)

 1. AUTHORRotterdam010

  on 10 maart 2018 at 07:52 - Beantwoorden

  Badoo… vlees keuring..

 2. AUTHORjohn

  on 23 november 2015 at 13:11 - Beantwoorden

  het is mij nog niet gelukt om zonder kosten te reageren

 3. AUTHORStephan

  on 1 juni 2015 at 16:51 - Beantwoorden

  Badoo is op zich wel een leuke site om in ieder geval je tijd te doden. Het is mij nog niet gelukt om er een date te regelen maar dat kan misschien ook aan mij liggen.

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.