Datingsite Nr1

Datingsite Nr1 is opgezet uit onvrede met dure en onduidelijke abonnementen bij de grote commerciële datingsites. Het versturen (2 per dag) en lezen van berichtjes is hier gratis, en voor een klein bedrag per maand heb je de beschikking over extra opties. Deze kosten zijn, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Parship of Elite Dating, zeer laag. Geïnteresseerd in gratis daten? Lees onze review.

Datingsite Nr1: Vind jouw nummer 1

 • Gratis basisfuncties (berichten lezen/versturen) en betaalde extra’s.
 • Opgericht uit ergernis over dure en onduidelijke abonnementen bij de bekende datingsites.
 • Gratis aanmelden.
 • Behoorlijk veel leden.
 • Ook Belgische singles zijn welkom.

datingsite nr1

Inschrijven

Aanmelden bij deze datingsite gaat in 3 eenvoudige stappen. Geen inschrijving via je Facebook account mogelijk. Je moet een werkend mail-adres opgeven. Geef gelijk aan waar je naar zoek bent. Niet iedereen wil real life daten namelijk. Sommige mensen komen voor online chatten of vriendschap. Schrijf wat leuke info over jezelf en besteed wat tijd aan je oproep: Wie of wat zoek je precies? Er word veel aandacht besteed aan welke muziek je leuk vindt en hoe je uitgaansavond er doorgaans uit ziet. Bezoek Datingsite Nr1

Profielen

Met een standaard gratis abonnement kun je steeds 1 foto per profiel bekijken. Wil je alle foto’s zien moet je betalen. In een profiel kun je zien hoe lang het geleden is dat iemand ingelogd heeft.

Je kunt niet je hele profiel op onzichtbaar zetten, maar je kunt wel onzichtbaar online zijn. Dit is vooral bedoeld voor vrouwen, zodat zij ongestoord op de website kunnen zijn zonder de hele tijd chat-verzoeken te krijgen (uitnodigen voor een online chat is een betaalde optie, maar dan kun je wel ook de niet betalende leden uitnodigen voor een chat en daar mee chatten).

Gebruiksvriendelijkheid

De site werkt goed. Prettig is dat je op een trefwoord kunt zoeken. Wel jammer is dat je daarbij niet de andere zoekcriteria mee kunt nemen. Je kunt dus bijvoorbeeld zoeken op ‘hardlopen’, maar niet op vrouwen tussen de 21 en 28 die hardlopen in hun profiel hebben staan.

Verder kun je niet zoeken op wel of geen kinderwens, terwijl dit wél een vraag is die je voor je profiel moet beantwoorden. Wat handig is is dat je makkelijk naar recent bezochte profielen kunt navigeren. Uiteraard kun je ook singles tot favoriet bombarderen.

Daarnaast zijn de prijzen van deze site uitermate klantvriendelijk. Dit is een van de betere gratis datingsites die ik tegen ben gekomen. Ik heb niet zo veel op de site aan te merken. Jammer dat er weinig vrouwen online waren toen ik de site bezocht. Ben je lid hier? Laat dan ook zeker een review achter.

Betrouwbaarheid

Deze datingsite is duidelijk niet gemaakt om bakken geld te verdienen. Het geheel ziet er betrouwbaar uit. Als je het niet erg vindt een paar euro te betalen kun je gebruik maken van de volgende opties:

 • Onbeperkt berichten versturen
 • Extra informatie bij de profielen
 • Alle foto’s bekijken
 • Online chatten met iedereen
 • Jouw profiel hoger in de zoekresultaten

App

Geen dating app beschikbaar. Website is responsive en werkt dus ook op je mobieltje.

Datingsite Nr1 kosten abonnement

Standaardgebruik is kosteloos. Je hebt de volgende betaalde abonnementen om toegang tot alle extra’s en onbeperkt gebruik te krijgen. Zie boven voor meer uitleg over de betaalde extra’s.

 • 5 dagen €1,95
 • 1 maand €4,97
 • 3 maanden €3,32 per maand

Er zijn geen verborgen kosten, en je betaalde toegang wordt niet automatisch verlengd.

Acties en kortingen

De extra betaalde opties zijn al flink scherp geprijsd. Hoe langer de termijn is waar je voor kiest, hoe goedkoper de maandelijkse kosten. Er zijn geen extra kortingsacties/coupons bekend bij Nr1 gratis dating.

Datingsite Nr1 opzeggen

Log in op nr1 gratis dating, en klik onder ‘controlepaneel’ op de knop ‘uitschrijven’. Let op: je gehele account wordt verwijderd, inclusief berichten-geschiedenis en profielteksten.

Bedrijfsgegevens

Datingsite Nr1
Prinses Wilhelminastraat 8
2313 AW Leiden
Telefoonnummer: 06-20159862 (alleen tijdens kantooruren)
E-mail: [email protected]
www.nr1gratisdating.nl

Social Media

Datingsite Nr1 op Facebook
Datingsite Nr1 op Twitter

Klachten over Datingsite Nr1

De klachten die we vinden stammen voornamelijk uit de periode dat de site nog een oud design had. In het verleden waren er kennelijk weinig singles lid hier, maar dat probleem lijkt opgelost. Wel kampt nr1 gratis dating met een mannenoverschot, zoals helaas op vrijwel elke dating site het geval is. Hierdoor kan het voorkomen dat vrouwen minder vaak op je bericht reageren. Ze krijgen immers al een teveel aan aandacht.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met deze datingsite hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg) en hoe is de test? Zou je deze site aanraden aan andere lezers?

Gratis inschrijven op Datingsite Nr1

Datingsite Nr1 reviews en ervaringen (2)

 1. AUTHORAnny

  on 13 mei 2016 at 10:02 - Beantwoorden

  Ik ben al een tijdje bezoeker van deze site. Ik heb goede ervaringen en leuke contacten opgedaan.

 2. AUTHORFons

  on 5 mei 2016 at 07:22 - Beantwoorden

  Prettige site!

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.