Ematching

Ematching.nl is de grootste datingsite voor hoger opgeleide mannen en vrouwen in Nederland. Hier vind je academici en hbo’ers die allen op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie.

Ematching; alléén voor hoger opgeleiden

  • Oudste HBO/WO datingsite van Nederland (1998)
  • Kennismakingsactie: gratis 3 contacten
  • Handmatig gekeurde profielen
  • Stelt hoge eisen aan profielen
  • Gratis aanmelden
  • Android en iOS dating app

Ematching

Daten op Ematching

Op Ematching kun je een bijzonder uitgebreid profiel aanmaken, waardoor een door jou gewenste partner je veel eenvoudiger kan vinden. Matching stelt hoge eisen aan je profiel om de kwaliteit van de datingdienst te waarborgen. Hoe completer je profiel, hoe meer kans je maakt interesse bij andere singles op te wekken. Om deze reden is er ook veel aandacht besteed aan de zoekfunctie. Het aantal leden is onbekend; wel is op de site te lezen dat er zich elke dag ongeveer 125 nieuwe leden kosteloos aanmelden.

Inschrijven

Het inschrijven is volledig gratis en is ook zo gebeurd. Daarnaast ben je op deze datingsite ervan verzekerd dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd, is er een telefonische helpdesk aanwezig en is er een speciale kennismakingsactie, waarbij de eerste 3 gemaakte contacten gratis zijn. Bezoek e-matching.nl

Betrouwbaarheid

De site in het bezit van een thuiswinkel waarborg keurmerk en is het in de Kassa test van het gelijknamige programma van de VARA tot nummer 1 datingsite uitgeroepen. Meer over deze test en de onderzochte datingsites lees je hier. Volgens VARA Kassa scoort Matching goed op Overzichtelijk, berichten in privé-mail en de uitgebreide zoekfunctie. E-matching behoort niét tot de datingsites di het Veilig Daten Keurmerk dragen; concurrenten Match4me.nl en Parship hebben dit keurwerk wel. Oude, inactieve profielen worden van de site verwijderd: altijd een actueel aanbod.

E-matching intro

Meer over Ematching

Ematching is snel en overzichtelijk. De beheerders van deze dating site doen er dan ook alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar daarnaast ook heel erg veilig. Hier zorgen het Thuiswinkel keurmerk, maar ook de beveiligde SSL verbinding onder andere voor, maar ook het handmatig nakijken van profielen.

Daarnaast is Ematching ook nog eens compatible, wat wil zeggen dat hij op zowel smartphones als tablets te gebruiken is, waardoor je altijd en overal kunt kijken of er een leuke match voor je tussen zit. Of je gebruikt gewoon de app natuurlijk. Tamelijk uniek in de datingwereld is dat je als gratis lid wél op een bericht kunt reageren. Bij de meeste sites moet je hier voor betalend lid zijn. Let op: log je als passief (= gratis) lid 16 weken niet in, dan wordt je account verwijderd.

Op de site zijn alleen 18+ singles welkom, die een váste relatie zoeken. Mensen die op wisselende contacten uit zijn dienen elders te kijken. Ben je op zoek naar een interessante, spannende date op HBO/WO niveau? Ben jij er inmiddels aan toe om naast je carrière een succesvolle relatie aan te gaan? Meld je dan vandaag nog gratis bij Ematching.nl aan om met duizenden andere leden van minimaal hetzelfde niveau in contact te komen. Het slagingspercentage op Ematching is bijzonder hoog. Het is natuurlijk niet voor niets de nummer 1 datingsite van hoogopgeleid Nederland geworden.

Ematching kosten

  • 1 maand €19,95 (doorlopend)
  • 3 maanden €16,65 per maand
  • 6 maanden €13,33 per maand
  • 12 maanden €10,83 per maand

Qua kosten zitten ze in de middenmoot. Deze datingsite is wat duurder dan directe concurrent (en vergelijkbare site) Match4me.nl, maar een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Elite Dating en Parship, die zich ook op hoog opgeleide singles richten. Er zijn geen gratis datingsites puur voor hoger opgeleiden.

Bedrijfsinformatie

Onderdeel van Focus Internet
Postadres: Postbus 611, 6500 AP Nijmegen

Telefoonnummer: 024-3789706
10.00 tot 16.00 uur (alleen werkdagen)
19.00 tot 21.00 uur (dagelijks)
www.e-matching.nl
[email protected]

Opzeggen

Het betaald lidmaatschap is doorlopend en wordt, tot opzegging, steeds automatisch verlengd met één maand. Als je je betaald lidmaatschap bij e-matching wilt opzeggen kan dat op de volgende manier: Log in op je account: klik links in het menu op ‘lidmaatschap’ en daarna op ‘lidmaatschap stopzetten’.

Account verwijderden:
Bij verwijdering van het account stopt automatisch een eventueel betaald lidmaatschap. Dat kan je als gebruiker zelf doen via de website of door hen opdracht daartoe te geven, via de site, e-mail, telefonisch of schriftelijk.

e-Matching app

Deze datingsite heeft ook een eigen app, die je gratis kunt downloaden.

Vereist iOS 8.4 of nieuwer.

Datingcoach

Heb je geen ervaring met internetdating, en vind je het bijvoorbeeld moeilijk om een goed datingprofiel samen te stellen? Ematching.nl is een van de weinige datingsites die hulp biedt, weliswaar tegen een meerprijs. De site biedt persoonlijke en professionele ondersteuning door de DatingCoach. Voor €35,95 word je op weg geholpen met een doelgerichte aanpak van online dating (hoe maak je een goed profiel aan, selecteren van mogelijke partners, ‘juist’ reageren op berichten). Schrijf je in en vraag als je prijs stelt op dit type hulp naar de mogelijkheden.

Klachten over Ematching

Op reviewsites is niet iedereen onverdeeld enthousiast over deze dating site. Het aantal (betalende) vrouwen zou aan de lage kant zijn, vergeleken met het aantal mannelijke leden. Dames reageren vaak niet, vermoedelijk omdat ze ruime keuze hebben en (te) veel berichten ontvangen. Prinsessengedrag. Weinig echt actieve profielen.

Commercial

Ematching adverteert, net als concurrent Parship, vrij veel op televisie en radio. Met de lancering van de app werd onderstaande reclamespot geïntroduceerd.

Ben jij bekend met deze datingsite? Dan horen we graag wat jou ervaringen met Ematching zijn. Je kunt zelf een review achterlaten. Ook is een algemene discussie over datingsites voor hoger opgeleiden welkom.

Gratis inschrijven op Ematching

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.