Brazil Cupid

Wil je graag daten met Braziliaanse vrouwen? Voor wie zeker weet dat hij een Braziliaanse vrouw wil daten is er BrazilCupid, een Nederlandstalige (!) datingsite waar vrouwen (en mannen) uit Brazilië in contact kunnen komen met singles uit onder andere Nederland. Het inschrijven en rondkijken is kosteloos.

BrazilCupid.com: ‘Vindt uw Braziliaanse schone’

  • Veel mooie vrouwen van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus.
  • Geen erotische motieven.
  • Zeer uitgebreide profiel-paginas, tot uiterlijke kenmerken aan toe.
  • Gratis inschrijven en mannen/vrouwen uit Brazilië bekijken.

braziliaanse vrouwen

Inschrijven

Om je gratis in te schrijven op deze site heb je een emailadres nodig, of je gebruikt je Facebook account. Geef je (nick)naam en leeftijd op en je inschrijving is voor elkaar. Je wordt gelijk gevraagd een eigen foto te leveren. Dat is goed, want zo wordt voorkomen dat er veel dating-profielen zonder foto’s op deze datingsite staan. Hierna kun je gelijk al profielen van mooie Braziliaanse vrouwen gaan bekijken, maar het is beter eerst je eigen profiel compleet te maken. Bezoek BrazilCupid.com

Profielen

Je stelt je profiel smaken door een aantal vragen te beantwoorden, net als bij Nederlandse datingsites. Wel krijg je op datingsites voor buitenlandse vrouwen en mannen soms wat andere vragen voorgeschoteld. Ben je bijvoorbeeld bereid te verhuizen (naar Brazilië/Zuid-Amerika) of juist niet?

Zonder je profiel volledig in te vullen kun je al de gehele profielen van de dames bekijken. Hier in staat duidelijk wat ze zoeken, tot ras aan toe zelfs. Heel rechttoe rechtaan. Aan de andere kant is het ook een beetje een vleeskeuring; vrouwen kunnen hun taille-omtrek en cupmaat zelfs invullen. Misschien ook wel goed bij internationale dating om zoveel mogelijk van elkaar te weten voordat je afspreekt.

Je kunt aantrekkelijke profielen bewaren onder je favorieten. Hoe meer profielen je bekijkt hoe meer stukjes van je eigen profiel je moet invullen. Goede zaak want zo heeft iedereen op termijn een goed gevuld profiel. De Brasil dames hebben hun best gedaan op hun profielen dus waarom zou jij dat niet doen, nietwaar? Bekijk BrazilCupid.com

In de profielen vind je veel informatie: van uiterlijke kenmerken, tot sporten, tot werk(ervaring). Ook inkomen staat soms aangegeven. De meeste Braziliaanse meiden geven ook goed aan waar ze naar op zoek zijn en of ze eventueel willen verhuizen of per sé in Brazilië willen blijven wonen.

brazilcupid intro

Gebruiksvriendelijkheid

Op zich is BrazilCupid wel aardig gebruiksvriendelijk. Het invullen van je profiel is soms lastig met wat (slecht vertaalde) rare vragen, maar hier kom je wel uit.

De zoekfunctie is erg uitgebreid. Je kunt op fysieke kenmerken/uiterlijk zoeken, en bijvoorbeeld op welke talen ze moet spreken. Met een gratis abonnement kun je niét zoeken op cupmaat, taille, BMI en dat soort zaken. Praktisch is dat je verschillende zoekopdrachten kunt opslaan. Ook zie je hoeveel leden online zijn; bij mij lag dit rond de 400. Als je profielen bekijkt zie je dankzij groene balletjes in hoeverre een dame aansluit op jouw criteria. Mijn profiel had 800+ vrouwelijke matches.

Betrouwbaarheid van Braziliaanse vrouwen dating

Bij het tikken van deze review kwam er al gelijk (veel te snel) een bericht binnen van ene Anizeta. Helaas kun je dit als lid zonder betaald abonnement niet openen. Of dit een lokkertje is durf ik niet te zeggen maar die kans zit er dik in. De dagen er na bleef het interesse berichtjes regenen.

Tussen de profielen zien we ook af en toe vrouwen uit Cuba of Italië staan. De overgrote meerderheid komt echter uit gewoon Brazilië, en velen uit grote steden als São Paulo, Rio de Janeiro, Salvador de Bahia, Fortaleza en Brasilia.

De meeste profielen hebben meerdere, consistente foto’s. Dit is meestal een goed teken; fake-profielen hebben vaak maar 1 foto. Met een gratis abonnement (dat wij voor deze review gebruiken) is het lastig bepalen of deze datingsite geen of weinig gebruik maakt van fake profielen.

App

Deze Braziliaanse datingsite heeft helaas (nog) geen eigen app. BrazilCupid is wél mobiel-vriendelijk en goed op je smartphone te gebruiken. Je kunt op je smartphone zowel de mobiele versie als de volledige desktop versie van deze site gebruiken.

Acties en kortingen

Geen kortingen/acties/discount coupons bekend. Wellicht krijg je na verloop van tijd een aanbieding als je na een gratis inschrijving geen betaald abonnement neemt. Bezoek Brazil Cupid

BrazilCupid.com kosten abonnement

Goud Abonnement

  • 1 maand €30,98 per maand
  • 3 maanden €20,66 per maand
  • 1 jaar €10,33 per maand

Platina Abonnement

  • 1 maand €35,98 per maand
  • 3 maanden €24,00 per maand
  • 1 jaar €12,00 per maand

Check altijd de meest actuele prijzen op de website. Let op: Het abonnementsgeld wordt in één keer afgeschreven. Betalen kan o.a. met creditcard, iDeal of Paypal. Het abonnement wordt automatisch verlengd als de geldigheid afloopt. Je kunt de optie automatisch verlengen te allen tijde uitschakelen in je profiel.

Brazil Cupid abonnement opzeggen

Klik als je ingelogd bent op het tandwieltje rechtsboven. Klik op ‘profielinstellingen’. Klik onderaan op ‘klik hier’ om je profiel uit te schakelen op Brazil Cupid. Let op: hiermee is je account nog niet definitief verwijderd. Hoe dit precies werkt is onduidelijk.

De automatische verlenging van je betaalde abonnement stopzetten doe je ook onder profielinstellingen. Klik dan op ‘facturering’ en volg de instructies op.

Bedrijfsgegevens

BrazilCupid.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304 (Postadres)
Gold Coast MC QLD 9726 Australia
www.brazilcupid.com
e-mail adres: [email protected]
Telefoonnummer: 00 61 7 5571 1181 (gedurende kantooruren Australië)

Social Media

BrazilCupid op Facebook
BrazilCupid op Google+
BrazilCupid op Twitter

brazil cupid intro

Over Braziliaanse Vrouwen

Het daten met Braziliaanse vrouwen is erg populair, getuige de vele datingsites op dit gebied. Brazil Cupid is er slechts 1 van, je hebt ook nog romanticobrazil.com, amolatina.com, brazilamo.com en ParPerfeito.

Staar je niet blind op het uiterlijk van deze dames. Culturele verschillen kunnen een relatie in de weg staan, zeker nadat de verliefdheid wat voorbij is. Je kunt natuurlijk niet alle Braziliaanse vrouwen over een kam scheren. Toch zijn er wel wat kenmerken van ‘De Braziliaanse Dame’.

Veel Nederlanders associeren Brazilië met voetbal en carnaval. Wat weinigen weten is dat Brazilianen erg duurzame relaties hebben. Er zijn erg weinig echtscheidingen in dit katholieke land. Wellicht denk je bij dit land aan seksueel uitbundig gedrag en schaarsgeklede carnavalsmeisjes; na het huwelijks valt dit dus allemaal wel mee. Over het algemeen zijn Braziliaanse dame sympathiek en geïnteresseerd om een praatje te maken met buitenlanders, zeker Europeanen. Als je als man een beetje kunt dansen is dat meegenomen, want hier houden ze erg van. Tevens kunnen ze erg opgaan in hun verliefdheid. Heb je eenmaal een vrouw uit Brazilië voor je gewonnen gaat ze er vol voor. Verder zijn veel dames natuurlijk bloedmooi en sensueel.

Wil je meer weten over hoe Braziliaanse meisjes zijn, lees dan dit artikel op Link2Brazil.com of meer info op braziliaansepartner.nl. Daten kan op www.brazilcupid.com

Klachten over BrazilCupid

Hoewel dit een Braziliaanse datingsite is zijn er toch wel reviews over Brazil Cupid te vinden op Nederlandse datingsite-vertelijkers. Sommige Braziliaanse meisjes zouden zich als ‘prinsesjes’ gedragen, op zoek zijn naar een erg rijke man én de levensstandaard/rijkdom van Nederlandse mannen overschatten. Hier en daar een fake-profiel en scammers/vrouwen die je geld afhandig willen maken. Dure datingsite, moeilijk van interesse-mails af te komen, óók na het uitschrijven.

Video

In deze Youtube video krijg je een introductie over hoe deze Braziliaanse datingsite (en alle andere datingsites van Cupid Media) in elkaar steekt.

Onderaan kun je gebruikers-ervaringen lezen van internetdaters die reeds ervaring met Brazil Cupid hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. Uiteraard zijn ook ervaringen met andere datingsites voor Braziliaanse vrouwen welkom, zoals ParPerfeito , romanticobrazil.com, AmoLatina en BrazilAmo. Hopelijk komen we er aan toe om ook voor deze Braziliaanse datingsites een volledige review te schrijven.

We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Waarom val je op Braziliaanse meisjes? Zou je deze dating site aanraden aan andere lezers? Ken je andere datingsites waar Nederlanders Braziliaanse vrouwen kunnen daten? Of ken je mannen die met Braziliaanse bruiden die ze op een datingsite als deze hebben ontmoet getrouwd zijn? Relevante verhalen rond dit onderwerp en tips zijn welkom.

Gratis inschrijven op Brazil Cupid

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.