Russian Cupid

Wil je graag daten met Russische vrouwen? Voor wie zeker weet dat hij een Russische vrouw wil daten is er RussianCupid, een Nederlandstalige (!) datingsite waar vrouwen (en mannen) uit Rusland in contact kunnen komen met singles uit onder andere Nederland. Het inschrijven en rondkijken is kosteloos.

RussianCupid.com: ‘Vindt uw Russische schone’

 • Veel mooie vrouwen in elke leeftijdscategorie.
 • Geen erotische motieven.
 • Uitgebreide profielen, tot fysieke kenmerken aan toe.
 • Gratis inschrijven en mannen/vrouwen uit Rusland bekijken.
 • Dames op deze dating site willen over het algemeen wel trouwen en geen losse contacten.

russische vrouwen

Inschrijven

Om je gratis in te schrijven heb je een werkend e-mail adres nodig. Geef je (nick)naam en leeftijd op en je aanmelding is rond. Je wordt gelijk gevraagd een foto up te loaden. Dat is mooi want zo wordt voorkomen dat er veel profielen zonder pasfoto’s op deze datingsite staan. Hierna kun je gelijk al profielen van mooie Russische vrouwen gaan doorzoeken, maar het is beter eerst je eigen profiel samen te stellen. Bezoek RussianCupid.com

Profielen

Je stelt je profiel smaken door een aantal vragen te beantwoorden, net als bij Nederlandse datingsites. Wel krijg je op datingsites voor buitenlandse vrouwen en mannen soms wat andere vragen. Ben je bijvoorbeeld bereid te verhuizen (naar Rusland/Oekraïne) of juist niet?

Zonder je profiel volledig in te vullen kun je al de gehele profielen van de dames bekijken. Hier in staat duidelijk wat ze zoeken, tot ras aan toe zelfs. Heel rechttoe rechtaan. Aan de andere kant is het ook een beetje een vleeskeuring; vrouwen kunnen hun taille-omtrek en cupmaat zelfs invullen. Misschien ook wel goed bij internationale dating om zoveel mogelijk van elkaar te weten voordat je afspreekt.

Je kunt aantrekkelijke profielen bewaren onder je favorieten. Hoe meer profielen je bekijkt hoe meer stukjes van je eigen profiel je moet invullen. Goede zaak want zo heeft iedereen op termijn een goed gevuld profiel. De Russische dames hebben hun best gedaan op hun profielen dus waarom zou jij dat niet doen, nietwaar? Bekijk RussianCupid.com

In de profielen vind je veel informatie: van uiterlijke kenmerken, tot sporten, tot werk(ervaring). Ook inkomen staat soms aangegeven. De meeste Russische vrouwen geven ook goed aan waar ze naar op zoek zijn en of ze eventueel willen verhuizen of per sé in Rusland willen blijven wonen.

russiancupid intro

Gebruiksvriendelijkheid

Op zich is RussianCupid wel gebruiksvriendelijk. Het invullen van je profiel is soms lastig met wat (slecht vertaalde) rare vragen, maar hier kom je wel uit.

De zoekfunctie is erg uitgebreid. Je kunt op fysieke kenmerken/uiterlijk zoeken, en bijvoorbeeld op welke talen ze moet spreken. Met een gratis abonnement kun je niét zoeken op cupmaat, taille, BMI en dat soort zaken. Praktisch is dat je verschillende zoekopdrachten kunt opslaan. Ook zie je hoeveel leden online zijn; bij mij lag dit rond de 2.000. Als je profielen bekijkt zie je dankzij groene balletjes in hoeverre een dame aansluit op jouw criteria. Mijn profiel had 1.000+ vrouwelijke matches.

Betrouwbaarheid van Russische vrouwen dating

Bij het schrijven van deze review kwam er al vrij snel (opvallend snel) een berichtje binnen van ene Olena. Helaas kun je dit als gratis lid niet lezen. Of dit een lokkertje is durf ik niet te zeggen maar het zou goed kunnen.

Tussen de profielen zien we ook af en toe vrouwen uit Roemenië of Wit-Rusland staan. Het gros komt echter uit Rusland, en velen uit grote steden als Moskou, Kazan, Sint Petersburg en Kalingrad.

De meeste profielen hebben meerdere, consistente foto’s. Dit is meestal een goed teken; fake-profielen hebben vaak maar 1 foto. Met een gratis abonnement is het lastig bepalen of deze datingsite geen of weinig gebruik maakt van fake profielen.

App

Deze Russische datingsite heeft helaas (nog) geen eigen app. RussianCupid is wél mobiel-vriendelijk. Je kunt op je smartphone zowel de mobiele versie als de volledige desktop versie van deze dating site gebruiken.

Acties en kortingen

Geen kortingen/acties/discount coupons bekend. Wellicht krijg je na verloop van tijd een aanbieding als je na een gratis inschrijving geen betaald abonnement neemt. Bezoek Rusian Cupid

RussianCupid.com kosten abonnement

Goud Abonnement

 • 1 maand €30,98 per maand
 • 3 maanden €20,66 per maand
 • 1 jaar €10,33 per maand

Platina Abonnement

 • 1 maand €35,98 per maand
 • 3 maanden €24,00 per maand
 • 1 jaar €12,00 per maand

Check altijd de meest actuele prijzen op de website. Het abonnementsgeld wordt in één keer afgeschreven. Betalen kan o.a. met creditcard, iDeal of Paypal. Het abonnement wordt automatisch verlengd als de geldigheid afloopt. Je kunt de optie automatisch verlengen te allen tijde uitschakelen

Russian Cupid opzeggen

Klik als je ingelogd bent op het tandwieltje rechtsboven. Klik op ‘profielinstellingen’. Klik onderaan op ‘klik hier’ om je profiel uit te schakelen op RussianCupid. Let op: hiermee is je account nog niet definitief verwijderd.

De automatische verlenging van je betaalde abonnement stopzetten doe je ook onder profielinstellingen. Klik dan op ‘facturering’ en volg de instructies op.

Bedrijfsgegevens

RussianCupid.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304 (Postadres)
Gold Coast MC QLD 9726 Australia
www.russiancupid.com
e-mail adres: [email protected]
Telefoonnummer: 00 61 7 5571 1181 (gedurende kantooruren Australië)

Social Media

RussianCupid op Facebook
RussianCupid op Google+
RussianCupid op Twitter

russiancupid intro

Over Russische Vrouwen

Het daten met Russische vrouwen is erg populair, getuige de vele datingsites op dit gebied. Russian Cupid is er slechts 1 van, je hebt ook nog Russian Dating via Anastasiadate, Russian Brides (echt voor Russische bruiden bedoeld, dus het huwelijk als motief), rbrides.com, interkontakt.net en russia-dating.com.

Staar je niet blind op het uiterlijk van deze dames. Culturele verschillen kunnen een relatie in de weg staan, zeker nadat de verliefdheid wat voorbij is. Je kunt natuurlijk niet alle Russische vrouwen over een kam scheren. Toch zijn er wel wat kenmerken van ‘De Russische Dame’. Zij vindt haar uiterlijk belangrijk, en maakt zich graag mooi. Ze besteden veel aandacht aan hun kleding, willen er verzorgd, tegen het chique aan uit zien. Mooie gezichtjes en hoge jukbeenderen zijn eerder regel dan uitzondering.

In relaties zijn Slavische vrouwen wat conservatiever en minder geëmancipeerd dan hun Westerse soortgenoten. Russische mannen hebben volgens sommigen een slechte naam. Drinken te veel alcohol en willen nog wel eens fysiek worden. West-Europese, zachte, hoger opgeleiden en matig drinkende mannen staan in hoog aanzien bij de Russische vrouw. Zijn daten graag dat soort mannen en een huwelijk wordt vaak ook beoogd. Voor vrouwen uit Oekraïne en Wit-Rusland geldt min of meer hetzelfde. Meer op www.russiancupid.com

Klachten over RussianCupid

Hoewel dit een Russische datingsite is zijn er toch wel reviews over Russian Cupid te vinden op Nederlandse datingsite-vertelijkers. Sommige Russische meisjes zouden zich als ‘prinsesjes’ gedragen, op zoek zijn naar een erg rijke man én de levensstandaard/rijkdom van Nederlandse mannen overschatten. Hier en daar een fake-profiel en scammers/vrouwen die je geld afhandig willen maken. Dure datingsite, moeilijk van interesse-mails af te komen, óók na het uitschrijven.

Video

In deze Youtube video krijg je uitleg over hoe deze Russische datingsite (en alle andere datingsites van Cupid Media) precies werkt.

Onderaan kun je gebruikerservaringen lezen van consumenten die reeds ervaring met Russian Cupid hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. Uiteraard zijn ook ervaringen met andere datingsites voor Russische vrouwen welkom, zoals Anastasiadate, Russian Brides, rbrides.com en hotrussianbrides.com. Hopelijk komen we er aan toe om ook voor deze Russische datingsites een volledige review te schrijven.

We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Zou je deze Russian dating site aanraden aan andere lezers? Ken je andere datingsites waar Nederlanders Russische vrouwen kunnen daten? Of ken je mannen die met Russische bruiden die ze op een datingsite hebben ontmoet getrouwd zijn? Relevante verhalen en tips zijn welkom.

Gratis inschrijven op Russian Cupid

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.