Match4Me

Match4Me is een datingsite welke zich richt op hoger opgeleide singles (HBO / WO). Deze datingsite bestaat sinds 2001. Match4Me heeft naar eigen zeggen 45% mannen en 55% vrouwen in haar database staan.

Match4Me: Dating voor hoger opgeleide singles (HBO / VO)

Match4Me

Inschrijven

Inschrijven bij Match4Me is gratis, je kan een profiel aanmaken, tot 5 foto’s van jezelf plaatsen, profielen van andere leden bezoeken, en berichten sturen. Wanneer je van alle functies gebruik wilt maken, zoals chatten etc. dan dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. Er is al een lidmaatschap vanaf 7,95 per maand.

Gebruiksvriendelijkheid

Deze datingsite is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en bovenal simpel. Met het zoekfilter is het eenvoudig om 50 plussers te vinden die voldoen aan je zoekcriteria.

Betrouwbaarheid

Match4Me is zowel aangesloten bij Thuiswinkel.org en beschikt ook over het datingkeurmerk.

Match4Me kosten abonnement

 • 1 maand €24,95
 • 3 maanden €14,95 per maand
 • 6 maanden €9,95 per maand
 • 1 jaar €7,95 per maand

App

Match4me ook een iPhone app, welke ongeveer dezelfde functies bevat als de website. Daarnaast is de website ook geoptimaliseerd voor mobieltjes en tablets.

Acties en kortingen

Met regelmaat heeft zijn er bepaalde acties zoals 3 dagen gratis gebruik maken van een Full Membership. Bekijk zo nu en dan de sectie “Acties” op deze website om te zien of er dergelijke acties zijn.

Match4Me opzeggen

Minstens 48 uur voor het aflopen van uw abonnement. Opzeggen kan na inloggen op uw profiel via de instellingen. Bellen is ook mogelijk.

Gratis inschrijven op Match4Me

Match4Me reviews (1)

 1. AUTHORLev

  on 4 september 2017 at 11:45 - Beantwoorden

  Lev,
  Via deze dating site heb ik echt veel leuke mensen leren kennen. Het is zeer betrouwbaar en er is bijna geen fake. Ik als man vind de vrouwen op deze site net iets leuker en fijner dan op andere sites. Hopelijk vind ik binnenkort mijn grote liefde.

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.