Alleenstaande-Moeders

Alleenstaande-moeders.nl is sinds 2011 actief en is bedoeld voor moeders die alleenstaand zijn (de naam zegt het al) die op zoek zijn naar een leuke, maar ook serieuze relatie. Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat je op veilige wijze aan online dating kunt gaan doen. Verder is de website keurig netjes om te zien en makkelijk te navigeren.

Dé datingsite voor Alleenstaande Moeders en Vaders

Alleenstaande-Moeders.nl

Alleenstaande-moeders veilig om te gebruiken

Alleenstaande-moeders is erg veilig om te gebruiken. Naast dat alle profielen met de hand worden gecontroleerd, heeft de site ook nog een veilige SSL verbinding. Hierdoor is het surfen helemaal veilig, omdat je achter een beveiligde verbinding zit, waardoor niemand al je gegevens zomaar kan achterhalen. Ideaal dus. Voeg daar nog het COMODO hackerproef logo aan toe en je weet zeker dat je absoluut veilig en vertrouwd op zoek naar een leuke man kunt gaan.

Meer over alleenstaande-moeders.nl

Inschrijven is gratis en gaat heel gemakkelijk. Als je al je gegevens hebt ingevoerd, krijg je een mailtje toegezonden met een linkje erin, die je even moet klikken om je account te activeren. Daarna kun je lekker je gang gaan. Gewoon een leuke partner zoeken, ergens in de buurt of misschien van verder bij je vandaan, het is maar net wat je zelf het fijnst vindt. Je kunt elkaar berichtjes sturen en spannend met elkaar gaan flirten. Als je een profiel gaat aanmaken, dan zul je vast heel blij verrast zijn. Want het is namelijk heel erg uitgebreid. Het aangeven van hoe je eruit ziet, uploaden van ene profielfoto en vertellen naar wat voor iemand je op zoek bent zijn slechts een aantal kleine grepen uit alle opties die je in kunt vullen. Denk er wel aan, des te meer je verteld en hoe duidelijker en eerlijk je bent, des te sneller vindt je een oprechte en leuke partner via deze ruim en veilig opgezette datingsite voor alleenstaande vrouwen met kind(eren).

Absolute aanrader

Wat ons betreft is deze dating site een absolute aanrader. Je kunt hier veilig in gaan schrijven, zonder je druk te hoeven maken over je gegevens en over nepprofielen. Met de duizenden leden die hier al zijn ingeschreven kun je er vanuit gaan dat je missie hier wel zal gaan slagen!

Kosten Alleenstaande-Moeders.nl

  • 1 maand €29,50
  • 3 maanden €19,95 per maand
  • 6 maanden €14,95 per maand
  • 1 jaar €9,95 per maand
Gratis inschrijven op Alleenstaande-Moeders

Alleenstaande-Moeders reviews (1)

  1. AUTHORSonja

    on 22 mei 2015 at 14:53 - Beantwoorden

    Prima site, heb er een leuke vent aan over gehouden!

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.