Alleenstaande-Mamas.nl

Alleenstaande-Mamas.nl is een datingsite welke zich richt op alleenstaande mama’s en papa’s. Alleenstaande ouders kunnen op deze datingsite terecht voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Alleenstaande-mamas.nl is opgericht in 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 120 nieuwe inschrijven per dag!

Alleenstaande-Mamas.nl: Dating voor alleenstaande mama’s en papa’s

Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama’s

Alleenstaande-mamas.nl is een website van Safe Dating Networkds. De websites die vallen onder Safe Dating Networks zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote gemeenschap ontstaat. Binnen deze gemeenschap kunnen deelnemers elkaar vinden en gevonden worden, berichten en foto’s uitwisselen.

Inschrijven is gratis, maar voor het versturen en ontvangen van berichten is een betaald lidmaatschap vereist.

Inschrijven

Het inschrijven op deze datingsite is eenvoudig, je kan je indien gewenst ook aanmelden met je Facebook account zodat je geen gegevens hoeft in te vullen. Inschrijven is bovendien geheel gratis.

Alleenstaande-Mamas.nl kosten

  • 140 credits €15,99 – VIP toegang 15 dagen
  • 300 credits €27,99 – VIP toegang 30 dagen
  • 900 credits €59,99 – VIP toegang 90 dagen

Acties en kortingen

Met regelmaat heeft zijn er bepaalde acties zoals 3 dagen gratis gebruik maken van een Full Membership. Bekijk zo nu en dan de sectie “Acties” op deze website om te zien of er dergelijke acties zijn.

Alleenstaande Mama’s opzeggen

Minstens 48 uur voor het aflopen van uw abonnement. Opzeggen kan na inloggen op uw profiel via de instellingen. Bellen is ook mogelijk.

Gratis inschrijven op Alleenstaande-Mamas.nl

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.