WeetWieJeDate

Op weetwiejedate.nl kun je op zoek naar een leuke relatie, maar ook is het mogelijk om je aan te melden als je op zoek bent naar vriendschap. Misschien ben je pas in een andere woonplaats gaan wonen, dan kun je hier misschien en leuke vriendschap af gaan sluiten of een fijne nieuwe relatie met iemand uit jouw woonplaats beginnen.

Meer over weetwiejedate

Het fijne van weetwiejedate.nl is dat het COMODO hackerproof is. Dat wil zeggen dat je via een veilige verbinding op de site in kunt loggen en dat al jouw gegevens beschermd worden. Dat is een behoorlijk stuk aangenamer zoeken naar een leuke date.
Een profiel aanmaken gaat ook heel eenvoudig. Je geeft gewoon een nickname en een e-mailadres op. Vergeet overigens niet je geboortedatum in te vullen, dat is wel belangrijk, zo kan men zien dat je 18 jaar of ouder bent. Vervolgens krijg je een mailtje met daarin een activatielinkje. Klik hierop en je bent ingelogd op de website, waar je op je gemak een profiel in kunt vullen. Aanmelden is overigens gratis. Het profiel dat je in kunt vullen is bijzonder uitgebreid en het is duidelijk dat hier veel aandacht aan besteed is. Wil je van alle opties gebruik maken dan is het zeker aan te raden een premium lidmaatschap af te sluiten.

Conclusie

Deze datingsite is in zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de betere sites om online op te gaan daten en heeft alles in zich om nog veel groter te worden, aangezien er veel aan veiligheid voor de gebruikers gedaan wordt en omdat de opties steeds beter en uitgebreider worden. Het slagingspercentage is behoorlijk hoog. Een site waarbij het gratis aanmelden absoluut de moeite waard is.

Kosten WeetWieJeDate

  • 1 maand €29,50
  • 3 maanden €19,95 per maand
  • 6 maanden €14,95 per maand
  • 1 jaar €9,95 per maand
Gratis inschrijven op WeetWieJeDate

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.