NieuweRelatie

Zoek je een algemene datingsite met uitgebreide zoekfunctie? Nieuwerelatie.nl ken je misschien niet, want het is een minder bekende datingsite dan bijvoorbeeld Lexa of Relatieplanet. Toch is deze site wel het overwegen waard.

Nieuwerelatie.nl: vind bij ons je nieuwe relatie!

  • Datingsite met een algemeen karakter, vooral gericht op de 40plusser. Jongeren ook welkom.
  • Gratis aanmelden op nieuwerelatie.nl
  • Bekijk met je free membership gratis tienduizenden foto’s op de fotomuur.
  • Ontmoet singles in het chatcafé.
  • Profielen worden handmatig gecontroleerd.

nieuwerelatie

Inschrijven

Aanmelden op nieuwerelatie.nl is gratis. Je hebt een werkend e-mail adres nodig, en je dient een gebruikersnaam te verzinnen. Vervolgens krijg je een aantal vragen voorgelegd, onder andere over je uiterlijke kenmerken, opleidingsniveau, kinderwens et cetera. Ook zijn er vrije tekstvelden waarbij je meer over jezelf kwijt kunt. Laat andere singles weten wat je hobbies zijn, wat je uitgaans- en muziekvoorkeuren zijn en aan welke sport je doet. Geef tot slot aan wat je precies zoekt in een date. Je inschrijving is hierna voltooid. Bezoek nieuwerelatie.nl

plaatje nieuwerelatie

Profielen

Na je inschrijving (klik wel even op de link in de bevestigingsmail) ontvang je al gelijk enkele voorlopige matches in je mailbox. Op de site zie je hoeveel matches er online zijn. Wat opvalt is dat veel (in mijn geval) vrouwen de teksten op hun datingprofiel nogal kort en bondig houden. Wel hebben de meeste dames een of meerdere foto’s toegevoegd. Ook kun je zien welke singles jouw profiel bezocht hebben.

Gebruiksvriendelijkheid

Nieuwerelatie.nl zit goed in elkaar, en belangrijk: laadt snel. Praktisch is dat je je zoekfilter kunt opslaan; je hoeft dus niet steeds opnieuw al je zoekcriteria in te geven. Al met al maakt deze dating site een prima indruk. Door foto’s de fotomuur te bekijken kun je snel in contact komen miet iemand die je er leuk uit vindt zien. Zo vind je singles die wellicht niet uit je zoekopdracht naar voren zouden zijn gekomen.

Betrouwbaarheid

Nieuwerelatie.nl maakt gebruik van een SSL verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat al je gegevens bijzonder goed beveiligd worden, waardoor onder andere je betalingsgegevens, maar ook alle andere persoonlijke informatie niet op straat kan komen te liggen. En aangezien alle profielen handmatig gecontroleerd worden kun je er van op aan dan er geen nepprofielen aanwezig zijn, zodat je ook daadwerkelijk met de persoon met wie je contact hebt gelegd aan het mailen of chatten bent. De verwerking van persoonsgegevens is gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

App

Dit is een datingsite zonder eigen app.

NieuweRelatie kosten abonnement

  • 1 maand €14,99 per maand
  • 3 maanden €9,99 per maand
  • 6 maanden €7,50 per maand

Zoals je ziet behoort deze datingsite tot de goedkopere datingsites. Een betaald lidmaatschap biedt enkele voordelen náást het on beperkt berichten sturen. De gehele site is reclame-vrij, je kunt chats starten, en je profiel staat bovenaan in de zoekresultaten.

Acties en kortingen

Via 24dating.nl krijg je nu tijdelijk 50% korting op de kosten van een Full Membership via deze link.

NieuweRelatie.nl opzeggen

Wil je je account verwijderen? Klik rechtsboven op: ‘mijn instellingen’, en klik op ‘profiel verwijderen’. Vergeet het vinkje niet. Je kunt je account ook tijdelijk onzichtbaar maken, zodat je later verder kunt gaan met online daten.

Bedrijfsgegevens

Didio Internet BV
Reyer Anslostraat 79 (Postadres)
3522DH Utrecht
Geen telefoonnummer bekend
Geen e-mail adres bekend: gebruik de servicedesk
www.nieuwerelatie.nl

Social Media

Nieuwe Relatie op Facebook
Nieuwe Relatie op Twitter
Nieuwe Relatie op Google+

intro nieuwe relatie

Nieuwe relatie in je eigen regio

Het mooie van deze datingsite is dat je in heel Nederland en België op zoek kunt gaan naar een leuke, nieuwe relatie. De site is zo opgezet dat je zelfs per provincie naar een leuke date kunt zoeken. Op deze manier kun je gewoon iemand tegenkomen die bij jou in de regio woont, of misschien wel nog veel dichter bij je in de buurt.

Mannen en vrouwen die een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe, willen graag veel van hun eventuele nieuwe partner weten. Ze doen het voorzichtiger aan en dat is logisch. Daarom kun je op nieuwerelatie.nl een uitgebreid profiel aanmaken, zodat degene die contact met je zal zoeken al behoorlijk veel over je te weten kan komen.

Samengevat:

Al ruim 60.000 mensen gingen je voor en hebben zich bij nieuwerelatie.nl ingeschreven. Op deze datingsite is het inschrijven volledig gratis. Ook is er de mogelijkheid om met andere leden in het chatcafé te chatten. Daarnaast heeft deze website ook nog eens een fotomuur, waar tienduizenden foto’s van andere leden te bekijken zijn. Als je een account hebt aangemaakt krijg je meteen toegang tot alle profielen en foto’s. Deze profielen zijn overigens allemaal gecontroleerd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat alle leden echt zijn. Via deze website kun je op zoek naar een nieuwe relatie in zowel Nederland als België. De datingsite is voornamelijk bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder die een relatie achter de rug hebben en er weer aan toe zijn om een nieuwe relatie aan te gaan.

plaatje nieuwerelatie

Klachten over NieuweRelatie

Er zijn relatief weinig klachten over deze datingsite. Veel mensen zouden hem anderen aanraden. Er zijn dan wel niet zoveel singles lid als op bijvoorbeeld Relatieplanet of Lexa maar NieuweRelatie scoort met het gebrek aan fakers, de duidelijke zoekfunctie en snelle site. Ook qua kosten scoren ze goed: de prijzen zijn zeer schappelijk.

Onderaan kun je reviews lezen van daters die al ervaring met deze dating site hebben. Je kunt ook zelf een review achterlaten. We zijn benieuwd naar je ervaringen, zowel positieve als negatieve. Klachten en opbouwende kritiek zijn gewoon welkom. Wat vind je van de kosten van deze datingsite? Is het aanbod van singles hoog (genoeg)? Is nieuwerelatie.nl naast minder bekend ondergewaardeerd? Zou je deze site aanraden aan andere internetdaters?

Gratis inschrijven op NieuweRelatie

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.