Relatie

Relatie.nl is een website die zich richt op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een echte serieuze relatie. Wat dat aangaat hebben ze de naam dan ook echt mee. De site bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot één van de grootste dating sites van Nederland.

Meer over relatie.nl

Je kunt hier op verschillende manieren op zoek gaan naar een leuke of erg serieuze relatie. Naast het feit dat je zowel naar mannen als vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën kunt zoeken, is er ook nog een meer uitgebreide mogelijkheid tot het vinden van een (hopelijk) langdurige relatie. Zo kun je namelijk ook mensen per regio of provincie vinden die net als jij een leuk persoon zoeken om hun leven verder mee te kunnen delen.
Inschrijven is trouwens helemaal gratis en binnen één minuut heb je al een account aangemaakt. Zo simpel is het. Als je eenmaal bent aangemeld kun je zoveel vrouwen of mannen opzoeken als je maar wilt. Daarnaast is er ook een bijzonder uitgebreid profiel wat je aan kunt maken, zodat je makkelijker gevonden zult worden door iemand die helemaal bij je past. Ook kun je op de site instellen wie jou wel of niet mogen benaderen. Voldoet hij of zij niet aan de door jou gestelde eisen, dan kunnen ze geen contact met je opnemen.
Op deze manier filter je een eventuele relatie die niet bij je past er vrijwel meteen tussenuit.

Meerdere opties relatie.nl

De site heeft meerdere opties waar je gebruik van kunt maken. Als je gratis member bent, kun je zowel foto’s als profielen zonder beperking bekijken. Ook kun je onbeperkt foto’s gaan plaatsen en kun je zien welke leden jouw profiel hebben bezocht. Altijd leuk om te weten op een dating website. Daarnaast is er een uitstekende klantenservice die je 24 uur per dag bereiken kunt. Als betalend lid krijg je voorrang in de zoekresultaten en kun je onbeperkt berichten versturen. Ook is het dan mogelijk om zelf aan te geven wie er contact met je op mogen nemen. Dit is maar een kleine greep uit de meerdere opties als je op relatie.nl staat ingeschreven.

Al met al een snelle, overzichtelijke en goede datingsite om je op in te schrijven. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie die helemaal bij jou past, dan is dit de plek waar je wezen moet.

Relatie.nl kosten

  • 10 credits €10,00 – €1,00 per bericht
  • 50 credits €40,00 – €0,80 per bericht
  • 100 credits €75,00 – €0,75 per bericht
Gratis inschrijven op Relatie

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.