Girls-dating.nl

Girls-dating.nl is dé site voor gay girls die op zoek zijn naar een leuke relatie met een andere vrouw. Daar waar de meeste websites zich meer op de algemene dating richten, is deze site echt puur op de vrouwenliefde georiënteerd. Je kunt je hier ontzettend eenvoudig inschrijven, wat overigens gratis is en aan de linkerkant van de pagina gedaan kan worden. Verder is de site lid van Save Dating Networks, wat ervoor zorgt dat je geheel veilig op deze site actief kunt zijn en werkt het samen met Guys Dating, een site zich op homoseksuele mannen richt.
Er is een veel gestelde vragen pagina aanwezig, waar je de antwoorden op al je vragen kunt vinden en verder zijn er een heleboel succesverhalen te lezen en is er zelfs een mobiele versie voor deze datingsite, zodat deze op alle handheld apparaten te bezichtigen en te gebruiken is. Iedere dag komen er tientallen aanmeldingen van nieuwe leden binnen, waardoor deze gay girls community iedere dag groter groeit.

G-Dating

Meer over girls-dating

Wat je heel goed moet weten, voordat je jezelf gratis aan gaat melden, is dat je echt lesbisch moet zijn en dus niet naar een hetero relatie op zoek kunt gaan. Daarnaast zijn alle leden serieus op zoek naar een leuke relatie met een andere vrouw, dus oproepjes van seksuele aard worden alles behalve op prijs gesteld.
Je kunt een goed en duidelijk profiel aanmaken, waardoor iedereen precies weet wat jij leuk vindt, waar je op valt et cetera, zodat je ook daadwerkelijk die ene leuke meid of vrouw zult vinden die precies bij je past en andersom.
Als je jezelf gratis aan hebt gemeld, dan is dit voor altijd geldig. Er is dus geen proefperiode waarna je een abonnement of iets dergelijks af moet sluiten, hoewel wij het je wel aan kunnen raden om dit te doen, aangezien je dan zonder enig limiet van alle opties gebruik kunt maken. Leuk chatten met andere lesbiennes, berichten sturen en ga zo maar door.

Oordeel over girls-dating

Het fijne van girls-dating is dat je daadwerkelijk alleen maar vrouwen tegen zult komen, die allemaal op zoek zijn naar iets serieus. Natuurlijk willen ze ook plezier in hun relatie behouden, maar het draait hier niet allemaal puur om erotiek, wat op veel sites wel het geval kan zijn.
Een goede, duidelijke website met veel groeimogelijkheden en een aanrader voor alle gay girls zonder relatie.

girls-dating kosten

  • 140 credits €15,99 – VIP toegang 15 dagen
  • 300 credits €27,99 – VIP toegang 30 dagen
  • 900 credits €59,99 – VIP toegang 90 dagen

girls-dating opzeggen

Minstens 48 uur voor het aflopen van uw abonnement. Opzeggen kan na inloggen via de instellingen. Bellen is ook mogelijk.

Gratis inschrijven op Girls-dating.nl

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.