VijftigPlusDating

VijftigPlusDating.nl is puur gericht op zowel mannen als vrouwen van 50 jaar of ouder die op zoek zijn naar een leuke relatie of een fijne vriendschap. De site voor senioren bestaat al sinds 2008 en is enorm goed bezocht en daarom ook één van de grootste datingsites voor 50-plussers. De site is heel duidelijk opgezet zodat ook internetgebruikers van een wat hogere leeftijd er niet heel veel moeite mee zullen hebben. Dit is natuurlijk wel heel erg slim gedaan, aangezien het een senioren dating site is.

Dé datingsite voor 50 plussers

VijftigPlusDating.nl

Inschrijven bij VijftigPlusDating.nl gratis!

Als je een account bij VijftigPlusDating.nl aan wilt maken, dan hebben wij goed nieuws voor je, want dit is namelijk helemaal gratis! Daarnaast is het ook nog eens reuze simpel om een account aan te maken. Met een paar eenvoudige stappen ben je al aangemeld. Nog even naar het door jou opgegeven e-mailadres om een bevestigingslink te activeren en je kunt op zoek gaan naar een leuke senioren date.

Senioren kunnen hier veilig op zoek naar dates gaan

De website is ontzettend veilig opgezet. Zo worden alle gegevens op de site beveiligd met een COMODO SSL certificaat. Het komt er eenvoudig gezegd op neer dat de website beveiligd is en hackers geen kans hebben om bij uw gegevens te komen. Daarnaast worden alle profielen handmatig op echtheid gecontroleerd, zodat nepprofielen geen kans hebben. Je kunt als oudere gewoon heerlijk veilig op zoek naar leuke dates of vriendschappen gaan, wat alles een heel stuk aangenamer maakt.

Eindoordeel van VijftigPlusDating.nl

Het eindoordeel van VijftigPlusDating.nl is alleen maar positief. Het is overzichtelijk, er zijn veel actieve leden en de prijzen voor lidmaatschappen zijn zeer schappelijk te noemen. Tel daar de veiligheid die je op deze senioren datingsite gegarandeerd wordt bij op en we komen op een geweldige plek waar mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder met plezier hun gang kunnen gaan.

Kosten VijftigPlusDating.nl

  • 1 maand €29,50
  • 3 maanden €19,95 per maand
  • 6 maanden €14,95 per maand
  • 1 jaar €9,95 per maand
Gratis inschrijven op VijftigPlusDating

Plaats een review / deel je ervaring

Heb je zelf ervaringen met deze of andere een datingsite? Laat dan een review achter, op deze manier wordt het vergelijken van datingsites nog makkelijker in de toekomst.